danzup Postat Noiembrie 9, 2007 Partajează Postat Noiembrie 9, 2007 Am terminat monoblocul stanga si trag tare sa-l termin si pe cel din dreapta.Monoblocurile sunt PP cu 4 lampi finale 6P3S prefinal cu 6N9S si intrare 6n2P.Carcasa "old school " din PAL 20cm . Transformatoarele le recunoasteti Link spre comentariu
Kosmin Postat Noiembrie 9, 2007 Partajează Postat Noiembrie 9, 2007 ceva detalii? cum ar fi schema, poze din interiorul amplifului...trafu ala mare e de iesire, daca da cel de alimentare care e? ai sursa separata pt fiecare monobloc sau una separata din care le alimentezi pe amandoua? Link spre comentariu
danzup Postat Noiembrie 9, 2007 Autor Partajează Postat Noiembrie 9, 2007 Schema am sa o pun peste 2 zile cand am sa o scanez .De asemenea si poze cu interiorul !Da , traful ala mare este cel de iesire . Am o sursa separata de la care alimentez cele 2 monoblocuri si merg cu cabluri de alimentare catre ele .O sa pun pun o poza si cu partea de alimentare si cu lampile aprinse in timp ce functioneaza .Acum fac teste : putere , banda , distorsiuni ...... Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum