Sari la conținut
ELFORUM - Forumul electronistilor

Poze cu ampliful meu PP cu 6P3S

danzup

Postări Recomandate

Am terminat monoblocul stanga si trag tare sa-l termin si pe cel din dreapta.Monoblocurile sunt PP cu 4 lampi finale 6P3S prefinal cu 6N9S si intrare 6n2P.Carcasa "old school " din PAL 20cm . Transformatoarele le recunoasteti :)

Link spre comentariu
  • Răspunsuri 2
  • Creat
  • Ultimul Răspuns

Top autori în acest subiect

• danzup

2

• Kosmin

1

Zile populare

Top autori în acest subiect

ceva detalii? cum ar fi schema, poze din interiorul amplifului...trafu ala mare e de iesire, daca da cel de alimentare care e? ai sursa separata pt fiecare monobloc sau una separata din care le alimentezi pe amandoua?

Link spre comentariu

Schema am sa o pun peste 2 zile cand am sa o scanez .De asemenea si poze cu interiorul !Da , traful ala mare este cel de iesire . Am o sursa separata de la care alimentez cele 2 monoblocuri si merg cu cabluri de alimentare catre ele .O sa pun pun o poza si cu partea de alimentare si cu lampile aprinse in timp ce functioneaza .Acum fac teste : putere , banda , distorsiuni ......

Link spre comentariu

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum

• Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.Termeni de Utilizare si Ghidări