Sari la conținut
ELFORUM - Forumul electronistilor

Pata alba TV LG

asimion

Postări Recomandate

Buna ziua,

Dupa ce am schimbat baretele LED am observat o pata albicioasa (care este evidenta numai pe fundal

inchis la culoare) aproape de mijlocul ecranului. Dimensiunea aproximativa este de 3cm.  Nu stiu daca are vreo  legatura cu operatiunea pe care am facut-o sau problema era acolo deja, pentru ca ecranul era prea intunecat pentru a fi observata. Aveti vreo idee de rezolvare?

Model TV: 65UK6100PLB.

Link spre comentariu
  • Răspunsuri 3
  • Creat
  • Ultimul Răspuns

Top autori în acest subiect

• validae

1

• iuliantv

1

• Florinel TV

1

• asimion

1

Zile populare

Top autori în acest subiect

daca foliile au fost puse la loc cum au fost si ,,lupa,, ledului nu e cazuta,atunci cred ca lupa ,(sau ledul),e lipita prost ,sau  ,,defecta,, din fabrica,nefinisata,turnata prost,.....

personal aplic in centru lupei cateva puncte in straturi de marker negru ,,gros,,,sau un cerculet de banda de cca 4-6mm cel putin alba,nu transparenta, oricum fiecare face cum crede si cu ce are la indemånå ,asa ca ,,cårcotasii,, sa-si vada de propiile lor probleme

Editat de iuliantv
Link spre comentariu

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum

• Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.Termeni de Utilizare si Ghidări