asimion Postat Ianuarie 30, 2022 Partajează Postat Ianuarie 30, 2022 Buna ziua, Dupa ce am schimbat baretele LED am observat o pata albicioasa (care este evidenta numai pe fundal inchis la culoare) aproape de mijlocul ecranului. Dimensiunea aproximativa este de 3cm. Nu stiu daca are vreo legatura cu operatiunea pe care am facut-o sau problema era acolo deja, pentru ca ecranul era prea intunecat pentru a fi observata. Aveti vreo idee de rezolvare? Model TV: 65UK6100PLB. Link spre comentariu
validae Postat Ianuarie 30, 2022 Partajează Postat Ianuarie 30, 2022 Ar fi bine să desfaci din nou panelul, poate a scăpat vreo lentilă sau a fugit folia reflectorizantă de peste vreun led.Până nu desfaci nu ai cum sti. Link spre comentariu
Florinel TV Postat Ianuarie 30, 2022 Partajează Postat Ianuarie 30, 2022 Pune o poza sa vedem despre ce este vorba, o poza face cat o mie de cuvinte Link spre comentariu
iuliantv Postat Ianuarie 30, 2022 Partajează Postat Ianuarie 30, 2022 (editat) daca foliile au fost puse la loc cum au fost si ,,lupa,, ledului nu e cazuta,atunci cred ca lupa ,(sau ledul),e lipita prost ,sau ,,defecta,, din fabrica,nefinisata,turnata prost,..... personal aplic in centru lupei cateva puncte in straturi de marker negru ,,gros,,,sau un cerculet de banda de cca 4-6mm cel putin alba,nu transparenta, oricum fiecare face cum crede si cu ce are la indemånå ,asa ca ,,cårcotasii,, sa-si vada de propiile lor probleme Editat Ianuarie 30, 2022 de iuliantv Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum