Sari la conținut
ELFORUM - Forumul electronistilor

Invertor SG3524 12Vdc/220Vac - HELP!

Postări Recomandate

10 hours ago, dumitrumy said:

Pai nu scrie pe UPS ce putere are? Corespunde cu puterea ce o doresti de fapt de la invertor? Care este consumatorul pretentios de vrea stabilizare? Pun intrebarea deoarece majoritatea consumatorilor au sursa in comutatie pe care le doare in cot ca eu modulez durata impulsurilor, le redreseaza si gata marea filozofie.

Va salut!

Traful e dintr-un UPS de 600VA/360W.

Daca as avea un traf mai zdravan, mi-ar placea sa mai adaug o pereche sau poate chiar doua de mosfeti, sa pot trage din el cat sa tina un flex ca ala pe care l-am incercat (500W). Dar n-am, asa ca deocamdata il las asa.

Consumatori pretentiosi n-or sa fie, dar as vrea ca daca tot a fost gandit sa stabilizeze tensiunea cat de cat, sa o faca si cum trebuie.

In seara asta am facut rost din nou de osciloscop si m-am uitat la semnal pe iesire; n-are o forma prea frumoasa.

Adica, ce vreau sa zic, e ca am vazut cum arata si semnalul de la UPS: e regulat, arata clar a dreptunghi modificat, fara alte imbarligaturi care apar la iesirea montajului meu. Daca vreti, postez maine niste poze, ca sa ma fac inteles mai bine.

Multumesc!
Dacian

Link spre comentariu
  • Răspunsuri 135
  • Creat
  • Ultimul Răspuns

Top autori în acest subiect

Top autori în acest subiect

Imagini postate

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum

• Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.Termeni de Utilizare si Ghidări