Sari la conținut
ELFORUM - Forumul electronistilor

Tv sony Kdl-40r450B

LiviuBodnar

Postări Recomandate

Vă salut, am la reparat acest Sony cu main board 1-889-355-11, defectul se manifesta in felul urmator: apare sigla sony timp de 2 secunde, dispare si dă eroarea de 3 clipiri, a întâlnit cineva acest defect?

Link spre comentariu
  • Răspunsuri 10
  • Creat
  • Ultimul Răspuns

Top autori în acest subiect

• LiviuBodnar

6

• iuliantv

2

• Costica Tv

2

• Florinel TV

1

Am cautat in manualul service si am găsit că ar fi ceva de la alimentare, sursa externă e ok, am facut controale pe mainboard si nu am găsit nimic suspect, Eu ma gândeam ca ar fi din procesor dar nu sunt sigur, de asta am întrebat poate ați întâlnit acest defect

Link spre comentariu

Am înțeles, ceea ce am fost găsit eu scria ca ar fi de la alimentare dar într-adevăr nu a explicat acolo care alimentare, poate fi si alimentare de la sunetului, cum a-ți spus si dumneavoastră, o sa fac controale mai detaliate la partea de sunet, mulțumesc pentru timpul acordat!

Link spre comentariu

Am găsit rezolvarea celor 3 clipiri, am pus o rezistență 10k pe un cablaj liber unde ar fi trebuit să fie o rezistență smd, as atașa o poza cu locul unde am pus rezistența, dar nu stiu cum, daca ma ajuta cineva cu un sfat cum as putea sa pun o poza, as posta cu mare drag, poate mai întâlnește cineva acest defect.

Link spre comentariu
La 30.01.2022 la 13:26, LiviuBodnar a spus:

Am găsit rezolvarea celor 3 clipiri, am pus o rezistență 10k pe un cablaj liber unde ar fi trebuit să fie o rezistență smd, 

Unde ai gasit rezolvarea, pe youtube ?

Link spre comentariu
Acum 44 minute, LiviuBodnar a spus:

Mi-a spus rezolvarea un alt depanator tv cu care colaborez, sa confruntat cu acest defect

OK, vad ca esti baiat de treaba, ramai cu noi in "brigada artistica" sa ne umplem cu totii de bani...:freaza: :101, ca sa se vada mai bine unde trebuie lipita acea rezistenta de 10K, atasez mai jos poza ta....

KDPmc2m.jpg

Editat de Costica Tv
Link spre comentariu

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum

• Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.Termeni de Utilizare si Ghidări