LiviuBodnar Postat Ianuarie 29, 2022 Partajează Postat Ianuarie 29, 2022 Vă salut, am la reparat acest Sony cu main board 1-889-355-11, defectul se manifesta in felul urmator: apare sigla sony timp de 2 secunde, dispare si dă eroarea de 3 clipiri, a întâlnit cineva acest defect? Link spre comentariu
iuliantv Postat Ianuarie 29, 2022 Partajează Postat Ianuarie 29, 2022 pai e in manualul service dat ce inseamnå 3 led blink Link spre comentariu
LiviuBodnar Postat Ianuarie 29, 2022 Autor Partajează Postat Ianuarie 29, 2022 Am cautat in manualul service si am găsit că ar fi ceva de la alimentare, sursa externă e ok, am facut controale pe mainboard si nu am găsit nimic suspect, Eu ma gândeam ca ar fi din procesor dar nu sunt sigur, de asta am întrebat poate ați întâlnit acest defect Link spre comentariu
iuliantv Postat Ianuarie 29, 2022 Partajează Postat Ianuarie 29, 2022 conform manualului e vorba de partea de sunet,nu de alimentare,poate alimentarea sunetului https://www.electronica-pt.com/esquema/func-fileinfo/49744/ Link spre comentariu
LiviuBodnar Postat Ianuarie 29, 2022 Autor Partajează Postat Ianuarie 29, 2022 Am înțeles, ceea ce am fost găsit eu scria ca ar fi de la alimentare dar într-adevăr nu a explicat acolo care alimentare, poate fi si alimentare de la sunetului, cum a-ți spus si dumneavoastră, o sa fac controale mai detaliate la partea de sunet, mulțumesc pentru timpul acordat! Link spre comentariu
LiviuBodnar Postat Ianuarie 30, 2022 Autor Partajează Postat Ianuarie 30, 2022 Am găsit rezolvarea celor 3 clipiri, am pus o rezistență 10k pe un cablaj liber unde ar fi trebuit să fie o rezistență smd, as atașa o poza cu locul unde am pus rezistența, dar nu stiu cum, daca ma ajuta cineva cu un sfat cum as putea sa pun o poza, as posta cu mare drag, poate mai întâlnește cineva acest defect. Link spre comentariu
Florinel TV Postat Ianuarie 30, 2022 Partajează Postat Ianuarie 30, 2022 https://imgur.com/upload Link spre comentariu
LiviuBodnar Postat Ianuarie 30, 2022 Autor Partajează Postat Ianuarie 30, 2022 Aici este și poza https://imgur.com/a/Ea19rFu Link spre comentariu
Costica Tv Postat Ianuarie 31, 2022 Partajează Postat Ianuarie 31, 2022 La 30.01.2022 la 13:26, LiviuBodnar a spus: Am găsit rezolvarea celor 3 clipiri, am pus o rezistență 10k pe un cablaj liber unde ar fi trebuit să fie o rezistență smd, Unde ai gasit rezolvarea, pe youtube ? Link spre comentariu
LiviuBodnar Postat Ianuarie 31, 2022 Autor Partajează Postat Ianuarie 31, 2022 Mi-a spus rezolvarea un alt depanator tv cu care colaborez, sa confruntat cu acest defect Link spre comentariu
Costica Tv Postat Ianuarie 31, 2022 Partajează Postat Ianuarie 31, 2022 (editat) Acum 44 minute, LiviuBodnar a spus: Mi-a spus rezolvarea un alt depanator tv cu care colaborez, sa confruntat cu acest defect OK, vad ca esti baiat de treaba, ramai cu noi in "brigada artistica" sa ne umplem cu totii de bani... , ca sa se vada mai bine unde trebuie lipita acea rezistenta de 10K, atasez mai jos poza ta.... Editat Ianuarie 31, 2022 de Costica Tv Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum