Sari la conținut
ELFORUM - Forumul electronistilor

Ce casti-dopulet sa aleg?

Vizitator bodisan

Postări Recomandate

Vizitator bodisan

Vreau sa ascult muzica pe strada sau altundeva de la un mp3 player, fara sa se vada prea rau castile. M-am gandit ca niste doape ar fi bune... Care ar fi cea mai buna alegere la pana in 500k? Stiu ca astea in general nu prea suna bine, dar au si ele avantajele lor. :roll:

Link spre comentariu
  • Răspunsuri 2
  • Creat
  • Ultimul Răspuns

Top autori în acest subiect

• ALEKS

1

Top autori în acest subiect

Eu ti-as recomanda PHILIPS HE225 daca esti dispus sa dai 8EUR. Eu nu consider ca este o suma mare pentru performantele pe care le au castile acestea. Eu am achizitionat o pereche si, la drept vorbind functioneaza acceptabil.Specificatii:Plaja de frecventa: 12-22kHzSenzitivitate: 106dBImpedanta: 16ohmPutere maxima: 50mW

Link spre comentariu
Vizitator UncleFucker

Eu zic sa iti iei niste casti de la sony,care desi sunt un pica mai scumpe de 500k,vreo 550 ,au o calitate super ,chiar si un bass pericol.Dute la un magazin si ascultale daca te lasa si o sa fii placut impresionat.Eu le am de 2 ani de zile si nu au nici o problema si am ascultat in medie 2-3 ore pe zi,cu mici exceptii. Eu zic ca-si merita banii

Link spre comentariu

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum

• Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.Termeni de Utilizare si Ghidări