adydep Postat Ianuarie 29, 2022 Partajează Postat Ianuarie 29, 2022 Acum 14 minute, Shutter a spus: Nu am cerut sa imi repare nimeni nimic, am cerut o sugestie, o informatie care se postase acum ceva timp in urma. Vroiam eu sa o aplic sa vad daca merge, nu sa il repare nimeni virtual. Unde era topicul pe care spui că nu îl mai găsești,tot pe Elforum,sau pe un forum străin? Link spre comentariu
Shambala Postat Ianuarie 29, 2022 Partajează Postat Ianuarie 29, 2022 Acum 11 ore, Mircea a spus: ...Poate ne muta moderatorul la Bodega ca sa fabulam despre reparatorii de gioarse din Germania. Rezolvat, liber la off-topic. Link spre comentariu
Shutter Postat Ianuarie 29, 2022 Autor Partajează Postat Ianuarie 29, 2022 1 hour ago, adydep said: Unde era topicul pe care spui că nu îl mai găsești,tot pe Elforum,sau pe un forum străin? Aici pe forum a postat cineva in trecut, dar nu am mai gasit postarea despre amplificatorul asta. In acest scop am postat, ca poate userul in cauza vede si reposteaza procedura respectiva. Daca nu o vedeam aici pe site acum ceva vreme, era chiar culmea sa intreb aici de ea. Link spre comentariu
franzm Postat Ianuarie 29, 2022 Partajează Postat Ianuarie 29, 2022 Aici se pare ca-i vorba de o defectiune asemanatoare. Cautati si în înstructiunile de folosire, sa nu fi fost blocat intentionat (child lock). Link spre comentariu
DjLeco2021 Postat Ianuarie 29, 2022 Partajează Postat Ianuarie 29, 2022 (editat) Acum 2 ore, Rammstein a spus: Acest amp merită un upgrade major, în ce constă? Ceva foarte simplu se rotește de VR501 până observam pe un voltmetru 26...50mV, voltmetru conectat in punctele de măsură TP, cu acest reglaj amplificatorul va livra un sunet mult mai aerisit, bas energic, va controla mult mai bine incintele a căror impedanța coboară mult. Finali MJL4302A+4281A, punti mai serioase, eventual mici radiatoare pe ele, prefinali MJF-uri (pentru capabilitate de curent in baza finali), tocmai pentru situatii de impedante scazute cind acestia cer curent mai mare in baza, la reparatie am gasit si un prefinal, PNP-ul "intrerupt" de emitor (oare de ce?). Editat Ianuarie 29, 2022 de DjLeco2021 Link spre comentariu
merck Postat Ianuarie 29, 2022 Partajează Postat Ianuarie 29, 2022 Acum 1 oră, Shutter a spus: Uite daca vrei, astept o adresa de paypal sa iti donez 100 de euro, caci se pare ca duci lipsa de clienti cum spunea @validae in primele postari, e foamea mare in Romania stiu asta, dar ce sa faci. Asta ca sa vezi daca imi permit o reparatie in Germania. Si ca idee as apentru tine ca poate te duce gandul sa te duci vreodata sa aduni de la groapa de gunoi. Afla ca acolo nu ai acces. KISS nu-i in Romania ci in Germania (parca Dusseldorf) unde foamea este mai scumpa . Desi te-a acuzat ca l-ai cules de la sperrmüll se pare ca nu-i la curent cum sta treaba (ca nu ai acces) => vorbeste in necunostinta de cauza . Link spre comentariu
Shutter Postat Ianuarie 29, 2022 Autor Partajează Postat Ianuarie 29, 2022 37 minutes ago, franzm said: Aici se pare ca-i vorba de o defectiune asemanatoare. Cautati si în înstructiunile de folosire, sa nu fi fost blocat intentionat (child lock). Posibil sa ai dreptate cu acele contacte de la selector, boxe, etc. Am facut un clip cu telefonul, unde se mai vede ca uneori cupleaza de unul singur la selector, se schimba rapid si automat pe alte surse fara sa il atingi. Clipul aici Link spre comentariu
adydep Postat Ianuarie 29, 2022 Partajează Postat Ianuarie 29, 2022 Dacă îți face impresia că defectul e din comutatoare,poți să pui în ele cu o seringă puțină motorină,apoi le miști energic de mai multe ori. Link spre comentariu
Shutter Postat Ianuarie 29, 2022 Autor Partajează Postat Ianuarie 29, 2022 32 minutes ago, merck said: KISS nu-i in Romania ci in Germania (parca Dusseldorf) unde foamea este mai scumpa . Daca vrei sa iti explic eu putin cum sta treaba, te anunt ca acolo unde este el, nu ca este foamea mai scumpa, ci saracia mai mare ca si land, se castiga mai putin fata de alte landuri. Unde sunt eu, este ladul cel mai bogat si mai scump al germaniei. Deci la mine este "foamea" si toate cele mai scumpa. Daca are nevoie de ajutor financiar in zona lui unde se castiga mai putin bani, ii donez suta, sa manance doua saptamani. Si legat de groapa cu deseuri, da, vorbeste in necunostinta de cauza, caci daca vorbea stiind, stia ca acolo nu ai acces precum la grupile de gunoi din Romania. Acolo intra doar cei ce arunca, dupa un control al masinii si platii corespunzatoare deseurilor ce urmeaza sa le duci la groapa, sau depozit de deseuri voluminoase daca vreti in traducerea ce tot scrieti voi acolo in germana Link spre comentariu
Shutter Postat Ianuarie 29, 2022 Autor Partajează Postat Ianuarie 29, 2022 10 minutes ago, adydep said: Dacă îți face impresia că defectul e din comutatoare,poți să pui în ele cu o seringă puțină motorină,apoi le miști energic de mai multe ori. Tare faza cu motorina Am doua spray-uri de kontact pr cu care am dat acum pe toate contactele, si potentiometrele unde am avut acces. Posibil sa nu fi ajuns chiar cum si unde trebuie din lipsa spatiului fiind majoritatea mascate de panoul frontal. Am gasit mici orificii unde am pulverizat. Link spre comentariu
adydep Postat Ianuarie 29, 2022 Partajează Postat Ianuarie 29, 2022 Motorina face minuni la comutatoare/contacte.Bate orice spray. Link spre comentariu
doru3160 Postat Ianuarie 29, 2022 Partajează Postat Ianuarie 29, 2022 Acum 17 minute, Shutter a spus: Tare faza cu motorina Are dreptate. O vreme când se gasea gaz lampant, era cel mai bun în astfel de cazuri. Ne-a rămas la indemana motorina, care se comporta la fel cu gazul din trecut, și cu efecte mult mai bune decât multe smacuri cu ștaif. Doar dacă nu agreezi mirosul, nu merita osteneala. Și gazul și motorina au miros specific o perioada pana se evaporă și se estompează. Link spre comentariu
PINTI Postat Ianuarie 29, 2022 Partajează Postat Ianuarie 29, 2022 (editat) Cu mult mai bun decat gazul sau motorina este kerosenul de aviatie. Face adevarate minuni la comutatoare si potentiometre. Experienta proprie de peste 40 de ani. Intr-adevar are un miros destul de neplacut, pentru persoane sensibile (neveste in general), dar dispare relativ repede. Mirosul, nu nevasta. Editat Ianuarie 29, 2022 de PINTI Link spre comentariu
grosu99 Postat Ianuarie 29, 2022 Partajează Postat Ianuarie 29, 2022 Creda ca e si f toxic ! Link spre comentariu
doru3160 Postat Ianuarie 29, 2022 Partajează Postat Ianuarie 29, 2022 Kerosenul curata, dar e uscat, nu lubrifiaza. Se evaporă repede și nu lasă urme. Motorina și gazul curata și lubrifiaza, lăsând la o parte faptul ca se procura ușor. Link spre comentariu
Postări Recomandate