Vizitator RIV2007 Postat Noiembrie 8, 2007 Partajează Postat Noiembrie 8, 2007 Stie cineva cate ore sta incarcat acumulatorul la Nokia E65, nou ( 3 saptamani de la cumparare), la o exploatare media curanta ? Este reala comunicarea producatorului cu standby 265 ore? Link spre comentariu
MihaiGSM Postat Noiembrie 9, 2007 Partajează Postat Noiembrie 9, 2007 mai mult de 2 zile (maxim 3) nu am vazut sa tina la modelul asta. are si un coleg de al meu si cca 2 zile il tine :goodman: Link spre comentariu
one Postat Noiembrie 15, 2007 Partajează Postat Noiembrie 15, 2007 Stiu ca tine vreo 3 zile, in utilizare moderata.In utilizare mai intensa, probabil tine doar o zi.Am si eu un telefon mai vechi Nokia 7710 cu un ecran destul de mare si sta aproape 1 saptamana in stand-by (il folosesc foarte rar), dar daca pun un film pe el, intr-o ora bateria este terminata, la fel si daca il folosesc ca modem pentru PC, maxim 3 ore tine.Stand-by inseamna ca nu primesti nici un apel si ecranul telefonului nu se aprinde deloc. Deci daca te uiti numai la ceas, deja a iesit din stand-by, pentru ca s-a aprins lumina.Poti face urmatorul calcul:stand-by: cam 5-20mA, in functie de modelul telefonului. Daca ai activate alarme, cronometre, consumul creste semnificativ.Convorbire: 150-200mA. (consumul RF)Lumina ecran la E65 cred ca este de cel putin 200mA. La telefoanele comune, lumina consuma cam 100-150mA, dar E65 are un ecran mare. Daca ii reduci luminozitatea vei constata o autonomie mai mare.NK E65 cred ca are baterie BL-5F, deci 950mAh.Cu ecranul aprins, ar trebui sa te tina deci cam 4ore si jumatate. Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum