Ovidanie Postat Noiembrie 8, 2007 Partajează Postat Noiembrie 8, 2007 Am primit doua bucati noi, ambalate in plumb. Cine are nevoie sa spuna, le dau ieftin tare. Cine a folosit diode gunn in constructiile lui? Link spre comentariu
yo3ihg Postat Noiembrie 9, 2007 Partajează Postat Noiembrie 9, 2007 la ce se foloseste o astfel de dioda? Link spre comentariu
yo9hrb Postat Noiembrie 9, 2007 Partajează Postat Noiembrie 9, 2007 Din cate stiu, la oscilatoarele din domeniul frecventelor foarte inalte (ceva gen radar, de pe la 10GHz in sus). Link spre comentariu
Vizitator Postat Noiembrie 9, 2007 Partajează Postat Noiembrie 9, 2007 Este o dioda de SHF, dar nu este Gunn, este dioda ce poate fi utilizata pentru detectie sau mixare. Daca nu ma insel, este cu Ge.S-au tot gasit prin YO, cu zecile si sutele, la preturi derizorii.Desi pot avea utilitate, din pacate majoritatea lor au ajuns totusi la gunoi... Link spre comentariu
vio2007 Postat Noiembrie 9, 2007 Partajează Postat Noiembrie 9, 2007 Sonda detectoare de SHF pentru osciloscop : http://shustikov.by.ru/konstruction/osc ... _prob.html Link spre comentariu
Ovidanie Postat Noiembrie 9, 2007 Autor Partajează Postat Noiembrie 9, 2007 Multumesc pentru raspunsuri. Diodele le-am primit ca fiind diode gunn, de la un fost maistru militar ce a lucrat la statia radar de la Dumbraveni-Suceava. Nu stiu daca a vrut sa ma pacaleasca. Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum