Sari la conținut
ELFORUM - Forumul electronistilor

Proiect Preamp RIAA pe Lampi...

Усилитель

Postări Recomandate

• Răspunsuri 96
  • Creat
  • Ultimul Răspuns

Top autori în acest subiect

• Усилитель

29

• appme

12

• THOMAS

7

• Ovidanie

6

Top autori în acest subiect

Imagini postate

Am facut un stabilizator LR8, nu il folosesc, e nepretentios. Dimensiunea semnalului de ieșire este leneș, iar ferăstrăul poate fi folosit pentru a tăia lemn... Am o mână, habar n-am ce va fi bine. Incarcator baterie...? :)

Link spre comentariu

Am 7 buc LR8-N3, dar cum inca nu am lucrat cu ele, am ramas la schema simpla de mai sus. 

De altfel exista varianta cu *steroizi* 

LR8-K4 disipa cu 1 watt mai mult. 

Am facut un montaj de test, am reglat frumos fix 302 V anodica pe iesire, intarzierea este de 10 sec, si anodica apare linear, nu dintruna ca la cele cu relee. Merita sa maresc condensatorul din poarta mosfetului, ca sa maresc timpul sau ajunge atata? 

Link spre comentariu
6 hours ago, appme said:

Előre elkészítettem őket.
Többféle tervet fognak kiszolgálni. 

hobbi.JPG

Toti pot lipi piese si nu intelege ce nu merge.

Cablajele alea ORBAN le-ai verificat, sau doar lipit piesele.

Si ca sa raspund la textul in bozgoreste: si romanii tot la fel fac, le realizeaza in avans. Si le folosesc dupa. Mare scofala.

Link spre comentariu

Proaspat ! Placa stabilizatoare 300V , am lasat cateva locuri pt condensatoare ,electrolitici si  decuplare suplimentare .

riaast10.jpg

Si intrucat am o "fobie "=  # filtrajul nu e niciodata suficient #  ,o placuta intermediara ,pe 300V de aici merge anodica la cele 2 canale de preamp ,In rolul principal un Nichicon 39uF 450V 105 grade ,extraplat ,decuplat cu 330nf 630V.

( a mai fost un locsor liber ,care neutilizat arata ...dezolant.)

filter12.jpg

Link spre comentariu

Spatiul este mic si e mai practic pe mici module ,legate cu conectori .E mai usor de reparat ,de modificat,de imbunatatit, chiar schimbate cu total altele.,Unele placute sunt pe verticala (pe dunga  )  ,altele pe orizontala .Asa mai am si "distantare " ...ca e la moda .... incerc sa tin bazaitul cat mai departe.Si racire mai buna....

Un mic rezumat foto:

riaa10.jpg

220in10.jpg

double10.jpg

riaast10.jpg

filter12.jpg

priaa10.jpg

riaain10.jpg

riaauu10.jpg

Link spre comentariu

Da, intradevar este foarte putin spatiu si trebuie sa te limitezi la 4,5...5 cm inaltime.

Am vazut ca ai adus in discutie folosirea stabilizatorului LR8, ai renuntat la idee?

Link spre comentariu
  • 2 săptămâni mai târziu...

Pasarile gasesc locul in cuib.....

Fire filament ( siliconate -alarma incendii )  torsadate cu masina acumulator , ecranat tresa metalica ,tub polietilena contractila.

Buton made in Japan 6 pini ,comuta 6.3-9V cu pastrarea mijlocului 0 la masa .

Conectorii din videorecordere vechi ,foarte practice ......

inriaa10.jpg

Link spre comentariu

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum

• Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.Termeni de Utilizare si Ghidări