appme Postat Martie 3, 2022 Partajează Postat Martie 3, 2022 Chestia este că acest stabilizator este leneș! Întârziat și el, foarte leneș. Folosesc un regulator dinamic de tensiune pentru a stabiliza amplificatorul. Link spre comentariu
appme Postat Martie 3, 2022 Partajează Postat Martie 3, 2022 Am facut un stabilizator LR8, nu il folosesc, e nepretentios. Dimensiunea semnalului de ieșire este leneș, iar ferăstrăul poate fi folosit pentru a tăia lemn... Am o mână, habar n-am ce va fi bine. Incarcator baterie...? Link spre comentariu
Mircea Postat Martie 3, 2022 Partajează Postat Martie 3, 2022 Ceva forma de unda poti prezenta? Poate ai gresit tu ceva acolo. Link spre comentariu
Усилитель Postat Martie 3, 2022 Autor Partajează Postat Martie 3, 2022 Am 7 buc LR8-N3, dar cum inca nu am lucrat cu ele, am ramas la schema simpla de mai sus. De altfel exista varianta cu *steroizi* LR8-K4 disipa cu 1 watt mai mult. Am facut un montaj de test, am reglat frumos fix 302 V anodica pe iesire, intarzierea este de 10 sec, si anodica apare linear, nu dintruna ca la cele cu relee. Merita sa maresc condensatorul din poarta mosfetului, ca sa maresc timpul sau ajunge atata? Link spre comentariu
appme Postat Martie 4, 2022 Partajează Postat Martie 4, 2022 Sursa de alimentare ARC (PH3, VT60, LS7) în timpul stabilizării preamplificatorului - aprox. 30mA 3,7mV p-p. LR8 a produs o tensiune triunghiulară V (!). Link spre comentariu
appme Postat Martie 4, 2022 Partajează Postat Martie 4, 2022 De asemenea, am crezut cu mult timp în urmă că preamplificatorul (amplificatorul) era important doar. În multe cazuri, alimentarea cu energie va trebui făcută cu mai multă atenție (mai scumpă) și sunetul va fi bun. https://ibb.co/N3TzSYN https://ibb.co/rkLxJ4W Link spre comentariu
Mircea Postat Martie 4, 2022 Partajează Postat Martie 4, 2022 6 hours ago, appme said: Előre elkészítettem őket. Többféle tervet fognak kiszolgálni. Toti pot lipi piese si nu intelege ce nu merge. Cablajele alea ORBAN le-ai verificat, sau doar lipit piesele. Si ca sa raspund la textul in bozgoreste: si romanii tot la fel fac, le realizeaza in avans. Si le folosesc dupa. Mare scofala. Link spre comentariu
Усилитель Postat Martie 4, 2022 Autor Partajează Postat Martie 4, 2022 Proaspat ! : Placa stabilizatoare 300V , am lasat cateva locuri pt condensatoare ,electrolitici si decuplare suplimentare . Si intrucat am o "fobie "= # filtrajul nu e niciodata suficient # ,o placuta intermediara ,pe 300V de aici merge anodica la cele 2 canale de preamp ,In rolul principal un Nichicon 39uF 450V 105 grade ,extraplat ,decuplat cu 330nf 630V. ( a mai fost un locsor liber ,care neutilizat arata ...dezolant.) Link spre comentariu
sonic11 Postat Martie 4, 2022 Partajează Postat Martie 4, 2022 Cred ca se merita un PCB compact care sa inglobeze: redresare, filtrare si stabilizare. Acum nu stiu ce spatiu ai la indemana. Link spre comentariu
Усилитель Postat Martie 4, 2022 Autor Partajează Postat Martie 4, 2022 Spatiul este mic si e mai practic pe mici module ,legate cu conectori .E mai usor de reparat ,de modificat,de imbunatatit, chiar schimbate cu total altele.,Unele placute sunt pe verticala (pe dunga ) ,altele pe orizontala .Asa mai am si "distantare " ...ca e la moda .... incerc sa tin bazaitul cat mai departe.Si racire mai buna.... Un mic rezumat foto: Link spre comentariu
sonic11 Postat Martie 4, 2022 Partajează Postat Martie 4, 2022 Da, intradevar este foarte putin spatiu si trebuie sa te limitezi la 4,5...5 cm inaltime. Am vazut ca ai adus in discutie folosirea stabilizatorului LR8, ai renuntat la idee? Link spre comentariu
appme Postat Martie 5, 2022 Partajează Postat Martie 5, 2022 Stabilizatorul este realizat aproximativ pe baza desenului. O parte a pcb-ului este plină. Link spre comentariu
appme Postat Martie 5, 2022 Partajează Postat Martie 5, 2022 O parte a pcb-ului este plină de cupru. Cealaltă parte este cu fir. Găurile sunt metalizate. Link spre comentariu
Усилитель Postat Martie 16, 2022 Autor Partajează Postat Martie 16, 2022 Pasarile gasesc locul in cuib..... Fire filament ( siliconate -alarma incendii ) torsadate cu masina acumulator , ecranat tresa metalica ,tub polietilena contractila. Buton made in Japan 6 pini ,comuta 6.3-9V cu pastrarea mijlocului 0 la masa . Conectorii din videorecordere vechi ,foarte practice ...... Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum