THOMAS Postat Ianuarie 29, 2022 Partajează Postat Ianuarie 29, 2022 Acum 11 ore, tm07uxo a spus: Schema este ff OK...Tuburi ieftine...Greu de gasit C-uri stiroflex sau silver mica ptr. reteaua de corectie...Exista si varianta PCF802 cu corectie pasiva.. Filtrele RIAA din schema de mai sus nu sunt absolut OK !! Link spre comentariu
Усилитель Postat Februarie 7, 2022 Autor Partajează Postat Februarie 7, 2022 (editat) Am comandat niste tuburi NOS din Germania ,( firma mare ) cu toate ca am 6perechi SH Tungsram ca noi , dar am zis = punem nou.... Ca sa merite transportul am luat 10buc .Mi-a venit 10 buc RFT , cu toate ca pe poza este Siemens ( adevarat ,am gasit jos ca pozele sunt ilustrative si marfa poate fi de la diversi producatori ) Deocamdata am nevoie de 2 buc ,apoi voi trece la cele SH... 8 buc sunt de vanzare cu 50 lei perechea . Asa ca mi-a venit si cheful de lucru , am inceput cu spatele .... sa avansam spre....... ......inainte Tras furnir special de 2mm , facut gaurile necesare , apoi a trebuit sa tau din margini ,ca daca capacul vine peste ,se deplaseaza spre spate si raman cu spatiu si in fata sus , si lateral ,si nici nu potrivesc gaurile de prindere de pe laterale..... Lacuit , dat roata cu ceva maro , sa nu se vada tabla intre capac si furnir prea in contrast.... Editat Februarie 7, 2022 de Усилитель Link spre comentariu
gusti_73 Postat Februarie 7, 2022 Partajează Postat Februarie 7, 2022 Foarte bune si RFT. Link spre comentariu
Ovidanie Postat Februarie 7, 2022 Partajează Postat Februarie 7, 2022 Buna treaba ai facut. De unde furnir de 2mm? Link spre comentariu
Усилитель Postat Februarie 7, 2022 Autor Partajează Postat Februarie 7, 2022 Am rugat pe cineva care lucreaza la o firma de mobila sa-mi aduca ceva furnire diverse, bucatele, a fost printre ele.... Este chiar rigid, rezistent, ceva lemn mai dens, fibros. Link spre comentariu
icar Postat Februarie 9, 2022 Partajează Postat Februarie 9, 2022 O intrebare, te rog, cum prinzi in tabla piulitele alea incastrate, ca mie nu prea mi-a iesit. Link spre comentariu
appme Postat Februarie 10, 2022 Partajează Postat Februarie 10, 2022 Salut! Permiteți-mi să vă întreb: Unde este schema originală, descrierea? Mulțumiri Link spre comentariu
validae Postat Februarie 10, 2022 Partajează Postat Februarie 10, 2022 Pe prima pagină ai citit ? Link spre comentariu
appme Postat Februarie 10, 2022 Partajează Postat Februarie 10, 2022 1 oră în urmă, validae a spus: Pe prima pagină ai citit ? Nu am văzut pădurea din copac. Scuze, am dat peste ea. Link spre comentariu
Усилитель Postat Februarie 10, 2022 Autor Partajează Postat Februarie 10, 2022 La 09.02.2022 la 12:40, icar a spus: O intrebare, te rog, cum prinzi in tabla piulitele alea incastrate, ca mie nu prea mi-a iesit. Alea erau acolo... De care pot sa ma folosesc, răman, care ma incurca le scot, am reusit cu un cleste, miscat stanga-dreapta. In schimb m-am lovit de alta problema: cam totul vine montat pe capacul de sus, iar mufele sunt pe partea de jos, deci aș avea nevoie de fire lungi, sa permită montarea/demontarea celor 2 parti, nu e practic,( se pot rupe) si nici "sănătos" fire lungi pt semnal mic..... Am drămuit avantaje/dezavantaje, o să tau jos spatele, cu 8mm din partea de jos, si vine insurubat la capacul de sus, in locurile originale de prindere. , voi avea fire minime ca lungime. Link spre comentariu
icar Postat Februarie 10, 2022 Partajează Postat Februarie 10, 2022 Nu ar merge niste conectori? Link spre comentariu
Усилитель Postat Februarie 10, 2022 Autor Partajează Postat Februarie 10, 2022 M-am gandit la ele, dar daca trebuie puse pe fire, tot lungi sunt, sa am loc să desfac atâta sa bag mana la montare/demontare... . Iar fix nu merge, trebuie miscată partea de sus cu cea de jos, să intre una in alta... s-ar stramba pinii. Incet, dau de capăt... Link spre comentariu
daniels Postat Februarie 11, 2022 Partajează Postat Februarie 11, 2022 Decupeaza niste capace in partea de jos, capace pe care le pui dupa montaj. Link spre comentariu
yo3fhm Postat Februarie 11, 2022 Partajează Postat Februarie 11, 2022 La 29.01.2022 la 22:22, THOMAS a spus: Filtrele RIAA din schema de mai sus nu sunt absolut OK !! Interesanta remarca. Care ar fi motivul, ne puteti spune ? Link spre comentariu
THOMAS Postat Februarie 11, 2022 Partajează Postat Februarie 11, 2022 (editat) Calculați și dv. amplificările pentru cele doua filtre din NFB de tip Schade și vedeți ce diagrama Bode va rezulta,nici pe departe nu poate fi vorba de o corecție RIAA,mă rog fiecare face așa cum îi place,sau cum crede ....! Editat Februarie 11, 2022 de THOMAS Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum