Sari la conținut
ELFORUM - Forumul electronistilor

Tehnoweld MMA 140 (Compact-140S

florinapostol

Postări Recomandate

Mai mult ca sigur in schema de comanda este inclusa și funcția VRD. Asta face că în gol aparatul să aibă o tensiune mica pe borne... 

Link spre comentariu
  • Răspunsuri 27
  • Creat
  • Ultimul Răspuns

Top autori în acest subiect

• dumitrumy

9

• florinapostol

8

• BRANCA

2

• asterix196803

2

Top autori în acest subiect

Imagini postate

1 oră în urmă, cipriyan123 a spus:

este inclusa și funcția VRD

Atunci nu inteleg de ce l-a declarat defect. Dar asa este cand vine la a treia mana, se pierde plangerea initiala. Eu nu am sigurante mari si nici posibilitatea (plus cabluri) de a-l testa.

Link spre comentariu

Incercam sa inteleg schema, sonda era pe pinul 1 al UC3846 si la un moment dat nu a mai dat semnal la iesire. Oscilatorul functioneaza.

Pe Google nu am vazut integratul decat la Eservice (Adela nu prea este laudata pe forum) care are site-ul in mentenanta. Stiti ceva surse mai comode de unde sa fac rost? Danke!

EDIT: este SMD (de fapt se vede pe pozele de la inceput).

Editat de dumitrumy
Link spre comentariu
Acum 2 ore, Stefan a spus:

Am lucrat 34 ani in Pipera. Toate tramvaiele de aici trec pe langa magazin. Cumpar de la el de cand era intro garsoniera din blocul de langa parc. Este primul magazin la care apelez pentru componente. Aseara nu putea fi accesat. M-as simti mult mai confortabil daca nu ai mai interveni la nicio postare a mea.

Link spre comentariu
Acum 36 minute, dumitrumy a spus:

M-as simti mult mai confortabil daca nu ai mai interveni la nicio postare a mea.

Asta se va întâmpla când o să aveți în proprietate acest forum!

Pentru alte detalii și informații apelați la administratorul forumului sau la legislația în vigoare, atâta timp cât mai trăim într-o țară aparent liberă postez unde doresc.

Link spre comentariu
  • 2 săptămâni mai târziu...
La 09.03.2024 la 16:45, dumitrumy a spus:

In gol da 22V iar in sarcina de 15R urca la 46V.

Provocare pentru SSB:

Se da schema. Explica avand schema care este calea/ mecanismul prin care se realizeaza acest comportament.

image.thumb.png.d77009293430a560da3730f5c1c37a67.png

image.thumb.png.f9c022d0dd842eef468aa51ebfa508ec.png

Link spre comentariu
  • 2 săptămâni mai târziu...

Mers mai departe (clientul nu stie sa explice cum se comporta, spune doar atat: nu mai sudeaza), din 2 rez. de resou de 2kW am facut o sarcina si am vazut ca intra in limitare si nu asculta de potentiometrul de reglaj.

Am gasit o lipitura rece la o rezistenta si nu mai limita. M-am bucurat ca l-am rezolat  dar punand si a treia rez de resou nu limita pe indicatia minima de 19A. Cred ca amplitudinea mica din traful de curent ar fi de vina, am aprox 1,8V la varf cu cele 3 sarcini. Am obosit, dar am sa incerc sa umblu la semireglabili, probabil au umblat si nu le-au adus in pozitia initiala.image.thumb.png.4dd5ed1475024cd5cabfd567be11e0aa.png

Cele 3 sarcini:

Link spre comentariu

Eu folosesc ca sarcina o rezistenta de 0.68ohm / 3KW bobinata cu platbanda de 6*1mm și de multe ori folosesc doar o bucata din ea. 

Link spre comentariu
  • 3 săptămâni mai târziu...

Defect: lipitura rece la o rezistenta ce duce de la potentiometrul reglaj curent la un operational.

Predat clientului acum cateva zile si mi-a transmis ca functioneaza.

Nu m-a intrebat daca il costa ceva, probabil intermediarul i-a spus ca sunt societate de binefacere.

sud21.jpg

Editat de dumitrumy
Link spre comentariu

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum

• Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.Termeni de Utilizare si Ghidări