kinderu56 Postat Ianuarie 29, 2022 Autor Partajează Postat Ianuarie 29, 2022 ok cum ar fi mai bine cu cele interne sau cele esterne? sau pur si simplu e vorba de numaru de componente Link spre comentariu
Elison Postat Ianuarie 29, 2022 Partajează Postat Ianuarie 29, 2022 E bine oricum, dar e mai lejer cu cele interne. Link spre comentariu
kinderu56 Postat Ianuarie 29, 2022 Autor Partajează Postat Ianuarie 29, 2022 (editat) acuma funtioneaza ok , se poate adauga daca mai exista spatiu in controler un micro buton de on /off, pe unu din pini ramasi si un led pentru informare cand este PWM maxim am incercat sa injectez semnal pwm in cl 6805 in pinu 3 direct din IC si asa nu merge deloc am montata cu un fet n ch si funcioneaza de la minim pana la juma intensitati luminoase si dupaia sare in maxim si invers . oricum multumesc, zilele astea ma apuc sa il mut de placa test in lampa Editat Ianuarie 29, 2022 de kinderu56 Link spre comentariu
Elison Postat Ianuarie 30, 2022 Partajează Postat Ianuarie 30, 2022 Am adaugat un buton on/off pwm si un led care se aprinde cand factorul de umplere este maxim. PIC12F1822.zip Link spre comentariu
kinderu56 Postat Februarie 3, 2022 Autor Partajează Postat Februarie 3, 2022 salut am incercat astazi sa scriu hexul in imi da acest mesaj Warning some configuration words not in hex file ensure default values above right are acceptable iar daca incerc sa il scriu cu aceasta eroare comanda pwm este doar on/off Link spre comentariu
Elison Postat Februarie 3, 2022 Partajează Postat Februarie 3, 2022 (editat) Incearcati cu acest hex, daca o sa aveti aceeasi eroare, incercati sa configurati manual din programator.Valorile pentru config.word 1 si 2 le gasiti in schema. PIC12F1822.hex Editat Februarie 3, 2022 de Elison Link spre comentariu
kinderu56 Postat Februarie 3, 2022 Autor Partajează Postat Februarie 3, 2022 iam setat asa cum sunt in schema ,am bifat AS 1 BIT VALUE am setat din configuration si inainte sa inport hexul si dupa si la fel acelasi mesaj si comportamentul este la fel clipeste intre pasi encodarului Link spre comentariu
Elison Postat Februarie 4, 2022 Partajează Postat Februarie 4, 2022 Salut, probabil ca nu ai salvat configuratia in programator.In fisierul hex nu se salva config2, acum am corectat. PIC12F1822.hex Link spre comentariu
kinderu56 Postat Februarie 4, 2022 Autor Partajează Postat Februarie 4, 2022 am rezolvat toata treaba era de la clipsu de programare avea efect de antena am testat ambele softuri ultimul trebuie configurati biti doar pentru on /off in rest lucreaza pwm-ul , dar ambele softuri cu buton on/off funcioneaza numai cu rezistentele de pull up externe Link spre comentariu
kinderu56 Postat Februarie 4, 2022 Autor Partajează Postat Februarie 4, 2022 este ok acuma dar numai cu rezistentele de pull up externe Link spre comentariu
Elison Postat Februarie 4, 2022 Partajează Postat Februarie 4, 2022 Nu am acest microcontroler ca sa probez daca functioneaza asa cum trebuie. Eu am activat rezistentele interne de pull-up. In simulare vad ca sunt active, pinii respectivi sunt in stare high, iar in watch window, valorile pentru option_reg si wpua sunt exact cum le-am programat. Link spre comentariu
kinderu56 Postat Februarie 5, 2022 Autor Partajează Postat Februarie 5, 2022 nu ma deranjeaza ca mai adaug 3 rezistente Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum