Sari la conținut
ELFORUM - Forumul electronistilor

LED PWM dimmer with PIC12Fxxx

kinderu56

Postări Recomandate

• Răspunsuri 26
  • Creat
  • Ultimul Răspuns

Top autori în acest subiect

• kinderu56

14

• Elison

7

• darius_bv

3

• sesebe

1

Top autori în acest subiect

Imagini postate

acuma funtioneaza ok , se poate adauga  daca mai exista  spatiu in controler un micro buton de on /off, pe unu din pini ramasi si un led pentru informare cand este PWM maxim am incercat sa injectez semnal pwm in cl 6805 in pinu 3 direct din IC  si asa nu merge deloc am montata cu  un fet n ch si funcioneaza de la  minim pana la juma intensitati luminoase si dupaia sare in maxim si invers  . oricum multumesc, zilele astea ma apuc sa il mut de placa test in lampa 

Editat de kinderu56
Link spre comentariu

salut am incercat astazi sa scriu hexul in imi da acest mesaj Warning some configuration words not in hex file
ensure default values above right are acceptable iar daca incerc sa il scriu  cu aceasta eroare comanda pwm este doar on/off

Link spre comentariu

iam setat asa cum sunt in schema ,am bifat  AS 1 BIT VALUE  am setat din  configuration si inainte sa inport hexul si dupa si la fel acelasi mesaj si comportamentul este la fel clipeste intre pasi encodarului 

Link spre comentariu

am rezolvat toata treaba era de la clipsu de programare avea efect de antena am testat ambele softuri ultimul trebuie configurati biti doar pentru on /off in rest lucreaza pwm-ul , dar ambele softuri cu buton on/off funcioneaza numai cu  rezistentele de pull up externe

Link spre comentariu

Nu am acest microcontroler ca sa probez daca functioneaza asa cum trebuie.

Eu am activat rezistentele interne de pull-up.

In simulare vad ca sunt active, pinii respectivi sunt in stare high, iar in watch window, valorile pentru option_reg si wpua sunt exact cum le-am programat.

wpua.jpg

Link spre comentariu

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum

• Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.Termeni de Utilizare si Ghidări