Sari la conținut
ELFORUM - Forumul electronistilor

Generator autoalimentat

Postări Recomandate

• Răspunsuri 26
  • Creat
  • Ultimul Răspuns

Top autori în acest subiect

Parcă văd la unii o umbră de suspiciune că ,,invenţia,, ar funcţiona, chiar nu înţeleg de ce vă pierdeţi timpul încercând să demontaţi o excrocherie clară.Filmarea se poate edita, pot exista fire subţiri ce nu sunt vizibile în imagini, etc.Chiar nu mai contează, excrocul care a postat şi-a atins scopul chiar dacă nu toţi cei care i-au urmărit prostiile le şi cred.Vizualizările s-au făcut, banii îi intră în buzunar.Pe la noi e o vorbă, când vezi un ţigan că strigă pe la gard, nici nu-l întreba ce vrea să vândă, trimite-l la plimbare că de fapt el inspectează ce ai prin curte de furat...

@Bercu Giuliano...dacă după postarea linkului cu filmarea, mai scriai şi un mic ,,comment,, de genul ,,Cum credeţi că merge escrocheria asta ?,, nu ai fi fost suspectat că eşti din rândul celor care cred în Perpetuum Mobile.Dar cum ai pus doar link la filmare, noi ce să mai credem ??? Eu când dau accidental peste chestii din astea pe YT, nici nu dau click pe ele, defilez imediat pagina să nu le mai văd....

Link spre comentariu
1 oră în urmă, icar a spus:

Ma intreb, cât de prost/incult trebuie sa fii ca sa crezi asa ceva?

Cam 60% este procentul dovedit in Romania.
Intra pe o pagina FB cu anti ... billgates si ai sa vezi ca clipul de mai sus este o simpla gluma.

Editat de Vizitator
Link spre comentariu
La 30.01.2022 la 14:19, icar a spus:

Din aceeasi categorie

https://youtu.be/rVHNl6NXrzU

Ma intreb, cât de prost/incult trebuie sa fii ca sa crezi asa ceva?

La 30.01.2022 la 15:19, Liviu.Mihaiu a spus:

Cam 60% este procentul dovedit in Romania.
Intra pe o pagina FB cu anti ... billgates si ai sa vezi ca clipul de mai sus este o simpla gluma.

Mai asteptati un pic, pana se implementeaza si-si face efectul "educatia moderna"...:

Link spre comentariu
Acum 3 ore, fritz_vali a spus:

sigur in bec-ul acela a pus vreun acumulator, iar prin intermediul "bobinei" respective inchide circuitul.

Inteligenta ar fi realizarea daca in absenta magnetului nu s-ar mai aprinde becul.
Cred ca se poate cu ceva efort intelectual.

Link spre comentariu

• Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.Termeni de Utilizare si Ghidări