DjLeco2021 Postat Ianuarie 24, 2022 Partajează Postat Ianuarie 24, 2022 Acum 3 ore, dumitrumy a spus: Si cum ai tras concluzia ca este primarul de 120V? Pare o siguranta termica de 150 grd acolo. Intr-o schema nu mai stiu exact de la care, extrem de asemantoare, erau trecute tensiuni cu si fara semnal. O sa caut prin arhiva mea sa vad daca o mai am, am cam facut curatenie. Link spre comentariu
KISS Postat Ianuarie 24, 2022 Partajează Postat Ianuarie 24, 2022 Schema asta, cu reglaj in bucla inchisa, asigura stabilizarea tensiunilor B+/-, softstart si protectie. Softstart_ul il face cand in secundar inca nu ajunge B+ la valoare nominala si prin LED_ul optocuplorului nu avem curentul nominal. Deschiderea partiala a triacului e facuta de IC801 si cand tensiunea pe dioda optocuplorului atinge 1,2V sistemul de reglaj se stabilizeaza. Din punctul meu de vedere, e destul de jenant ca un injiner sa nu poata sa inteleaga o schema si modul de functionare. Si asta e una simpla, ca daca e sa aduc in discutie un Technics SE-A7000 sau o Yamaha MX-10000 sunt convins ca nu va sti cum functioneaza si ce face fiecare piesa. Link spre comentariu
Mircea Postat Ianuarie 24, 2022 Partajează Postat Ianuarie 24, 2022 E bine cand intelegi ceva pana la urma . Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum