pluto04 Postat Ianuarie 23, 2022 Partajează Postat Ianuarie 23, 2022 Am gasit o punga de tranzistori SNC2 SPF2 SNF3 SN01 fabricati in romania la IPRS Baneasa si nu am gasit nimic in nici un catalog, am inteles ca sunt tranzistori scolari dar acum nu pot gasii nici o fisa tehnica sau macar un tranzistor similar. Stie cineva ceva despre ei? Link spre comentariu
modoran Postat Ianuarie 23, 2022 Partajează Postat Ianuarie 23, 2022 Sunt rebuturi de la 2n3055. Functioneaza, dar au parametri inferiori. Cat de inferiori nu se stie. Link spre comentariu
validae Postat Ianuarie 23, 2022 Partajează Postat Ianuarie 23, 2022 Sunt proveniţi din sortarea tranzistorilor ce nu se încadrau în parametrii lotului de producţie.Respectiv aveau tensiune de lucru mai mică, amplificare mică, frecvenţă de tranziţie mică.Dar puteau fi folosiţi în montaje fără pretenţii. Din ei se mai făceau celebrele kituri cu montaje pentru amatori.Existau nişte anexe unde erau menţionaţi, dar fără prea multe detalii, din cauza faptului că erau practic rebuturi. Link spre comentariu
d2134 Postat Ianuarie 23, 2022 Partajează Postat Ianuarie 23, 2022 Acum 33 minute, pluto04 a spus: Am gasit o punga de tranzistori SNC2 SPF2 SNF3 SN01 fabricati in romania la IPRS Baneasa si nu am gasit nimic in nici un catalog, am inteles ca sunt tranzistori scolari dar acum nu pot gasii nici o fisa tehnica sau macar un tranzistor similar. Stie cineva ceva despre ei? Sunt tranzistoare cu siliciu pentru uz didactic. Parametrii minimi garantati se gasesc, de ex., in Agenda radioelectronistului ed.II pag. 542. (cartea se poate descarca de pe net) Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum