Sari la conținut
ELFORUM - Forumul electronistilor

Am gasit niste tranzistori SN01 si nu pot gasi nimic despre ei

pluto04

Postări Recomandate

Am gasit o punga de tranzistori SNC2 SPF2 SNF3 SN01 fabricati in romania la IPRS Baneasa si nu am gasit nimic in nici un catalog, am inteles ca sunt tranzistori scolari dar acum nu pot gasii nici o fisa tehnica sau macar un tranzistor similar. 

Stie cineva ceva despre ei? 

Link spre comentariu
  • Răspunsuri 3
  • Creat
  • Ultimul Răspuns

Top autori în acest subiect

• d2134

1

• validae

1

• modoran

1

• pluto04

1

Zile populare

Top autori în acest subiect

Sunt proveniţi din sortarea tranzistorilor ce nu se încadrau în parametrii lotului de producţie.Respectiv aveau tensiune de lucru mai mică, amplificare mică, frecvenţă de tranziţie mică.Dar puteau fi folosiţi în montaje fără pretenţii.

Din ei se mai făceau celebrele kituri cu montaje pentru amatori.Existau nişte anexe unde erau menţionaţi, dar fără prea multe detalii, din cauza faptului că erau practic rebuturi.

Link spre comentariu
Acum 33 minute, pluto04 a spus:

Am gasit o punga de tranzistori SNC2 SPF2 SNF3 SN01 fabricati in romania la IPRS Baneasa si nu am gasit nimic in nici un catalog, am inteles ca sunt tranzistori scolari dar acum nu pot gasii nici o fisa tehnica sau macar un tranzistor similar. 

Stie cineva ceva despre ei? 

Sunt tranzistoare cu siliciu pentru uz didactic. Parametrii minimi garantati se gasesc, de ex., in Agenda radioelectronistului ed.II pag. 542. (cartea se poate descarca de pe net)

Link spre comentariu

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum

• Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.Termeni de Utilizare si Ghidări