radue Postat Decembrie 8, 2007 Partajează Postat Decembrie 8, 2007 DNA ai si vre-o lista dinasta de specificatii pt WN-15S ? :smt006 Link spre comentariu
adircf Postat Decembrie 8, 2007 Partajează Postat Decembrie 8, 2007 crutzarenie :drinkers: Link spre comentariu
catalin gramada Postat Decembrie 8, 2007 Partajează Postat Decembrie 8, 2007 Asa e cel mai bine daca ai posibilitate, dar tot cred eu ca e incomplet, pt ca difera fc. de aplicatie. Eu de exemplu am realizat ca am difuzoare de care sa ma pot folosi cu placere abia dupa ce am renuntat la filtrarea pasiva cu filtre dedicate...pu si simplu nu sunt obisnuit cu sunetul asta de PA...eu mi-am format urechea cintind in cluburi si circiumi acu vreo 15 ani si sunt obisnuit cu un anumit sound de PA , altii in cluburi si discoteci...eu caut expresie la sunet ..altii liniaritate, echilibru......cred ca nu suntem organizati cum trebe... Link spre comentariu
Sharky Postat Decembrie 8, 2007 Partajează Postat Decembrie 8, 2007 DNA, eu doar spuneam ca o firma mare cum este paudio ar putea sa isi mai lucreze catalogul ca nu e o munca titanica, mai ales ca datele sunt culese.Eu ca pasionat de mestereala sunt mai incantat daca stiu mai multe despre difuzorul pe care il cumpar.Cand am spus ca nu ii intereseaza ma refeream la acest sector, al celor care cumpara in cantitati mici de la distribuitori. Link spre comentariu
Vizitator DJ DNA Postat Decembrie 9, 2007 Partajează Postat Decembrie 9, 2007 Eu încă mai sper sa revină la stilul iniţial.Oricum, fac lobby puternic :yawinkle: Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum