adydep Postat Ianuarie 23, 2022 Partajează Postat Ianuarie 23, 2022 Donez ce se vede în poză,sus cositor ”comunist”,pe mosor cositor ”tip Bella-Elforum”: Link spre comentariu
Stefan Postat Ianuarie 23, 2022 Partajează Postat Ianuarie 23, 2022 Ai pus scula-n cui sau ce ai pățit? Ăla de la Bella e destul de bun sau cel puțin așa am eu impresia. Link spre comentariu
yo2mhj Postat Ianuarie 23, 2022 Partajează Postat Ianuarie 23, 2022 Dacă nu este cu supărare, doresc eu cositorul, plătesc transportul. Link spre comentariu
adydep Postat Ianuarie 23, 2022 Autor Partajează Postat Ianuarie 23, 2022 Acum 4 minute, Stefan a spus: Ai pus scula-n cui sau ce ai pățit? Ăla de la Bella e destul de bun sau cel puțin așa am eu impresia. Toate le-am pus în cui .După aproape 20 de ani de depanare-tv și clienți de genul - o siguranță,un fir dezlipit,da n-are nimic domne -am scăpat de traiul din reparații,acum muncesc alții pentru mine.Să nu mai aud de electronică,mi-e scârbă! Acum 2 minute, yo2mhj a spus: Dacă nu este cu supărare, doresc eu cositorul, plătesc transportul. Ok,dați-mi adresa în privat,nu trebuie să plătiți nimic,suport eu și transportul cu poșta. Link spre comentariu
vera Postat Ianuarie 23, 2022 Partajează Postat Ianuarie 23, 2022 @adydep, electronica este un virus mai perfid decat covidul, odata intrat in sange, nu mai scapi de el. Mai vorbim peste cateva luni. Link spre comentariu
BRANCA Postat Ianuarie 23, 2022 Partajează Postat Ianuarie 23, 2022 Adydep.Ai mesageria plină?Dacă nu te deranjează pune un nr Whatsapp.Îl laşi puţin in topic şi apoi cred că merge şters din Editor. Link spre comentariu
adydep Postat Ianuarie 23, 2022 Autor Partajează Postat Ianuarie 23, 2022 (editat) Don @BRANCA șterg acum. Am mai șters din mesagerie,puteți trimite. Editat Ianuarie 23, 2022 de adydep Link spre comentariu
adydep Postat Ianuarie 23, 2022 Autor Partajează Postat Ianuarie 23, 2022 (editat) Cositorul pleacă marți la colegul @yo2mhj . Editat Ianuarie 23, 2022 de adydep Link spre comentariu
icar Postat Ianuarie 23, 2022 Partajează Postat Ianuarie 23, 2022 Acum 6 ore, adydep a spus: .Să nu mai aud de electronică,mi-e scârbă! Cam asa am gândit si eu, acum 30 de ani, si acum imi ard iar deștele cu terminalele pieselor!!!! Vera, adevăr grăiși! Link spre comentariu
informer Postat Ianuarie 23, 2022 Partajează Postat Ianuarie 23, 2022 (editat) Acum 6 ore, adydep a spus: După aproape 20 de ani de depanare-tv și clienți de genul - o siguranță,un fir dezlipit,da n-are nimic domne -am scăpat de traiul din reparații Eu aveam un raspuns foarte simplu pt. acesti clienti: "Daca-i asa de simplu, nu mai bine-l reparati dvs. si economisiti niste bani?". Mi-am adus aminte de un amic depanator care a cerut odata, pe vremuri, 100 marci pt. reparat un Sony destul de scump (trinitron de 70cm). Clientul a fost de acord, chiar fericit si l-a intrebat ce-a facut... la care amicul i-a raspuns sincer "am lipit o sarma"... era sa lesine ala. I-a explicat ca sarma costa 0,1 marci dar ca a stiut/gasit unde s-o lipeasca e restul... cine a cautat vreodata o fisura in PCB, stie... Editat Ianuarie 23, 2022 de informer Link spre comentariu
yo9hrb Postat Ianuarie 23, 2022 Partajează Postat Ianuarie 23, 2022 Era o vorba: din om faci electronist. Invers nu se poate.... Link spre comentariu
Postări Recomandate