Sari la conținut
ELFORUM - Forumul electronistilor

Postări Recomandate

• Răspunsuri 10
  • Creat
  • Ultimul Răspuns

Top autori în acest subiect

Zile populare

Top autori în acest subiect

Acum 4 minute, Stefan a spus:

Ai pus scula-n cui sau ce ai pățit? Ăla de la Bella e destul de bun sau cel puțin așa am eu impresia. 

Toate le-am pus în cui :rade: .După aproape 20 de ani de depanare-tv și clienți de genul - o siguranță,un fir dezlipit,da n-are nimic domne -am scăpat de traiul din reparații,acum muncesc alții pentru mine.Să nu mai aud de electronică,mi-e scârbă!

Acum 2 minute, yo2mhj a spus:

Dacă nu este cu supărare, doresc eu cositorul, plătesc transportul. 

Ok,dați-mi adresa în privat,nu trebuie să plătiți nimic,suport eu și transportul cu poșta.

Link spre comentariu
Acum 6 ore, adydep a spus:

După aproape 20 de ani de depanare-tv și clienți de genul - o siguranță,un fir dezlipit,da n-are nimic domne -am scăpat de traiul din reparații

Eu aveam un raspuns foarte simplu pt. acesti clienti: "Daca-i asa de simplu, nu mai bine-l reparati dvs. si economisiti niste bani?".

Mi-am adus aminte de un amic depanator care a cerut odata, pe vremuri, 100 marci pt. reparat un Sony destul de scump (trinitron de 70cm).
Clientul a fost de acord, chiar fericit si l-a intrebat ce-a facut... la care amicul i-a raspuns sincer "am lipit o sarma"... era sa lesine ala.
I-a explicat ca sarma costa 0,1 marci dar ca a stiut/gasit unde s-o lipeasca e restul... cine a cautat vreodata o fisura in PCB, stie... :) 

Editat de informer
Link spre comentariu

• Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.Termeni de Utilizare si Ghidări