soulraven Postat Noiembrie 8, 2007 Partajează Postat Noiembrie 8, 2007 salut, mi-a tot cerut in ultimul timp un prieten, sa i fac un metronom, initial el mi-a cerut sa fie pe led-uri si sa poate varia timpul (BPM). Ma puteti ajuta cu o idee de cum sa fac asta cu PIC?sau cum sa rezolv problema asta?interesant ar fii cu LED-uri, dar merge si cu semnal audio dar trebe sa fie accent pe unu din timpi. Daca ar fii si audio si cu led-uri ar fii si mai bine. Aveti idee de asa ceva? Link spre comentariu
d2134 Postat Noiembrie 8, 2007 Partajează Postat Noiembrie 8, 2007 Cu PIC il faci mai repede si mai versatil. Poti foarte usor sa il faci cu accent pe timp la diverse masuri. Poti sa ii pui si un afisaj cu LED care sa iti arate BPM. Cu un singur integrat rezolvi tot. Link spre comentariu
soulraven Postat Noiembrie 8, 2007 Autor Partajează Postat Noiembrie 8, 2007 stiu asta,dar nu stiu cum sa rezolv problema...schema...o idee de programare......un cod sursa ceva.... Link spre comentariu
Vizitator MeTeoR Postat Noiembrie 18, 2007 Partajează Postat Noiembrie 18, 2007 Hai va rog eu frumos... daca are cineva vreo idee pentru schema acestui metronom sa posteze aici! Orice informatie este bine venita! Link spre comentariu
Vizitator dolhamir Postat Noiembrie 25, 2007 Partajează Postat Noiembrie 25, 2007 l-am facut pe asta si functioneaza. Link spre comentariu
soulraven Postat Noiembrie 27, 2007 Autor Partajează Postat Noiembrie 27, 2007 mai poti sa il faci inca odata?cam cat te-a dus cu totul? Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum