KISS Postat Februarie 14, 2022 Partajează Postat Februarie 14, 2022 Potentiometrii se curata de praf sau alte mizerii cu spray WL, alcool izopropilic, operatie facuta de 2-3 ori. Dupa uscare completa se da cu Deoxid G5 si va tine. Alte spray_uri contact, ieftine, distrug complet stratul rezistiv. Link spre comentariu
KISS Postat Februarie 14, 2022 Partajează Postat Februarie 14, 2022 Nu prea cred...si o spun din experienta...indelungata. Link spre comentariu
Shambala Postat Februarie 15, 2022 Partajează Postat Februarie 15, 2022 Ba da, este adevarat. Merg ... un timp. Oricum, problema s-a lamurit, trebuie inlocuit potentiometrul. Link spre comentariu
Chriss37 Postat Februarie 17, 2022 Autor Partajează Postat Februarie 17, 2022 Am inlocuit piesa defecta! Totul e in regula. Am avut si ceva greseli de contact dar le-am rezolvat. Cam ce aș putea îmbunătății la acest aparat? Link spre comentariu
sesebe Postat Februarie 17, 2022 Partajează Postat Februarie 17, 2022 Cite amplificatoare ai proiecta de unul singur? Măcar cite ai reparat de unul singur? Daca răspunsul tinde spre zero la ambele întrebări atunci nu poți îmbunătăți nimic. Vrei mai bun atunci cumperi unul mai bun. Link spre comentariu
Chriss37 Postat Februarie 17, 2022 Autor Partajează Postat Februarie 17, 2022 (editat) 1 oră în urmă, sesebe a spus: Cite amplificatoare ai proiecta de unul singur? Măcar cite ai reparat de unul singur? Daca răspunsul tinde spre zero la ambele întrebări atunci nu poți îmbunătăți nimic. Vrei mai bun atunci cumperi unul mai bun. Cam de 17 ani ma ocup de laptopuri, calculatoare, telefoane, tablete. Amplificatoare si statie auto cam 6 buc reparate ( ale mele personale ). Pt altii nu am nervi sa le repar. Editat Februarie 17, 2022 de Chriss37 Link spre comentariu
Shambala Postat Februarie 17, 2022 Partajează Postat Februarie 17, 2022 Sesebe a fost dur dar are totusi dreptate. A imbunatati un amplificator inseamna practic a il reproiecta. Ce anume vrei sa imbunatatesti la el ? Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum