oake Postat Ianuarie 20, 2022 Partajează Postat Ianuarie 20, 2022 Un prieten a venit la mine sa-mi vinda un generator de frecventa Versatester E0502 ca care a lucrat, dar din cind in cind ii raminea blocat afisajul. La mine a ramas blocat complet. Ma poate ajuta cineva cu Manualul de service (link)? Este cel cu afisajul in stinga. Multumesc anticipat Radu Link spre comentariu
oake Postat Ianuarie 20, 2022 Autor Partajează Postat Ianuarie 20, 2022 Multumesc "validae" pt link si pentru promptitudine. Am gasit User Manual care imi prinde foarte bine, dar din pacate link-urile cu partea tehnica sunt blocate. Link spre comentariu
Neagu Raul Postat Ianuarie 20, 2022 Partajează Postat Ianuarie 20, 2022 Am eu cartea tehnică și schemele de la acesta dacă mai e nevoie Link spre comentariu
oake Postat Ianuarie 20, 2022 Autor Partajează Postat Ianuarie 20, 2022 In primul rind multumesc "Neagu Raul" pentru raspuns. Da am nevoie! Cu respect Radu Link spre comentariu
dan stefan Postat Ianuarie 20, 2022 Partajează Postat Ianuarie 20, 2022 Aici, unde te-a trimis Validae sunt ok, se pot descarca. Descarci toate cele 9 arhive in acelasi folder. Selectezi toate arhivele si dezarhivezi in aceias locatie. http://www.eserviceinfo.com/download.php?fileid=40068 Ms Link spre comentariu
Neagu Raul Postat Ianuarie 20, 2022 Partajează Postat Ianuarie 20, 2022 Îi trimit un pdf: https://www.4shared.com/s/fXZUfaLNAea Link spre comentariu
oake Postat Ianuarie 20, 2022 Autor Partajează Postat Ianuarie 20, 2022 (editat) Multumesc pentru indrumare "dan stefan" S-a rezolvat. Cu respect Radu Editat Ianuarie 20, 2022 de oake Link spre comentariu
Mitica M. Postat Ianuarie 20, 2022 Partajează Postat Ianuarie 20, 2022 Acum 2 ore, oake a spus: Este cel cu afisajul in stinga. Toate versatesterele au afisajul "pe stanga" Manualul de service exista pe Elektrotanya, google il afiseaza printre primele sugestii. Link spre comentariu
oake Postat Ianuarie 20, 2022 Autor Partajează Postat Ianuarie 20, 2022 Doresc sa multumesc colegii pentru ajutorul prompt pe care mi l-ati dat. Nu am mai activat pe forumuri cam demult .. acu ceva timp eram mai mult pe cele audiofile unde era multa galagie. Aici am intilnit profesionalism, camaraderie si de de nu empatie pentru un coleg mai incepator. Respecte! Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum