Sari la conținut
ELFORUM - Forumul electronistilor

Reglare antena satelit DIGI

Victor1

Postări Recomandate

Da, mereu ma gandesc la a face o afacere din orice, dar pe parte de antene satelit nu cred ca mai e rentabil. La orase e cablu peste tot, la sate la fel, iar pe antene am vazut ca e acel tehnic de la Digi care se ocupa de zona respectiva. Altfel, cu siguranta mi-as fi cumparat un Satfinder mai bun si ma "apucam" de treaba. :))) Si asa ma cearta nevasta mereu ca am bagat bani in "prostii" pe care le tin degeaba. Daca le vede in raft zice ca le tin degeaba, daca le vede desfacute zice ca sunt dezordonat. :))))

Link spre comentariu
  • Răspunsuri 33
  • Creat
  • Ultimul Răspuns

Top autori în acest subiect

• Victor1

9

• validae

8

• Florinel TV

8

• iuliantv

4

Top autori în acest subiect

Acum 32 minute, Victor1 a spus:

Da, mereu ma gandesc la a face o afacere din orice, dar pe parte de antene satelit nu cred ca mai e rentabil. La orase e cablu peste tot, la sate la fel, iar pe antene am vazut ca e acel tehnic de la Digi care se ocupa de zona respectiva. Altfel, cu siguranta mi-as fi cumparat un Satfinder mai bun si ma "apucam" de treaba. :))) Si asa ma cearta nevasta mereu ca am bagat bani in "prostii" pe care le tin degeaba. Daca le vede in raft zice ca le tin degeaba, daca le vede desfacute zice ca sunt dezordonat. :))))

da corect ,,afacerea cu antene satelit nu-ti aduce nici påine pe maså,a fost un ,,boom,, acum ceva ani ,peste 10 ani,cand tv cablul nu era ieftin si raspandit,

oricum remarca mea a fost in spirit de glumå

Link spre comentariu

Eu acum 10, 15 ani scoteam tv afara sa reglez antenele, prelungitor luam de la atelier, nu aveam pe atunci satfinder

acum am trei satfindere ://imgur.com/a/7gxLCcr   anul trecut prin toamna a venit si pe aici cabu cu fibra optica si multi sau schimbat pe cablu, de acum va fi mai putine antene de reglat(montat) dar pe aici mai sunt care nu vor sa se mute pe cablu

Link spre comentariu

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum

• Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.Termeni de Utilizare si Ghidări