Netcrusher Postat Noiembrie 8, 2007 Partajează Postat Noiembrie 8, 2007 Ma poate ajuta cineva, spunandu-mi unde am garnitura prin care sa trag cablul de la baterie in habitaclu?Este vorba despre un Megane Classic 2001. M-am uitat sub capota, si la prima vedere nu imi dau seama. Poate trebuie sa dau jos cate ceva. Orice ajutor este bun, iar niste poze ar fi incredibile!Multumesc anticipat! Link spre comentariu
ionut20 Postat Noiembrie 8, 2007 Partajează Postat Noiembrie 8, 2007 in zona de deasupra pedalei de ambreaj vei gasi o garnitura de cauciuc (un capac) neperforat de nimic, practic o trecere nefolosita, si astupata. Trebuie scos si gaurit pt ca al tau cablu sa intre prin el. Nu te uita din afara in interior ca e prea greu de lucrat. I-a o lanterna si baga capu sub bord. ;)Spor Link spre comentariu
Netcrusher Postat Noiembrie 8, 2007 Autor Partajează Postat Noiembrie 8, 2007 Sa speram ca este acolo, trebuie sa ma uit mai atent. Cert e ca m-am uitat si n-am vazut-o pana acum. Sigur e pentru modelul din 2001?Multumesc oricum! Link spre comentariu
ionut20 Postat Noiembrie 8, 2007 Partajează Postat Noiembrie 8, 2007 garnitura respectiva de care ziceam era pe un renault clasic de 2003 ... dar prea mult nu cred sa difere ... din cate stiu la aspect sunt identice. Oricum uite-te sub bord ... cu o sursa de lumina si ve-i gasi o trecere. De obicei producatorii las cateva treceri nefolosite si astupate cu capac de cauciuc, tocmai in ideea de a avea acces la compartimentul motor. Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum