Ujio Postat Ianuarie 20, 2022 Partajează Postat Ianuarie 20, 2022 (editat) Cum declaram intentionam sa scap de redresoarele de doi bani ce am si sa iau ceva mai bun.Am dat sfoara-n continent,si un amic din Olanda mi-a gasit un stoc de citeva bucati.Am pastrat unul pentru mine si mai sunt doua in cutiile lor,de vanzare.Vin fara cabluri,dar am cabluri 220v pentru ambele,le includ..Sunt deosebite,incarca automat IUOU,reprezinta echipament de fabrica pentru rulote si camper de marca.Incarca baterii de mai multe tipuri,gasiti instructiunile de net la liber.Foarte personalizabile,predispuse pentru comutator ventilator si sonda temperatura baterie.pretul este 500 lei cu trimiterea postala inclusa.Insa pretind plata anticipat,eventual prin BT.Atasez foto suplimentare cind pot,sunt momentan in turneu in capitala,citeva zile.La magazin afara costa 159-180 euro plus trimiterea.Transparenta totala a vanzatorului,am parul alb si ma mandresc cu asta.O zi buna tuturor. Editat Ianuarie 20, 2022 de Ujio Link spre comentariu
Ujio Postat Ianuarie 25, 2022 Autor Partajează Postat Ianuarie 25, 2022 Din motiv de expirare rca la masina sunt deschis la propuneri,aici sau pe privat.Buna dimineata si voua. Link spre comentariu
Ujio Postat Ianuarie 28, 2022 Autor Partajează Postat Ianuarie 28, 2022 Dupa mail-uri multe la Dometic,am ajuns la concluzia ca de fapt caut altceva mai complex..Dometic le vinde pe astea doar ca echipare OE pe camper scumpe,Hobby si alte marci.Asadar,se vand redresoarele,la suma MODICA de 120 roni bucata,trimiterea cu posta inclusa.In traducere,e cel mai ieftin redresor IUOU posibil,de calitate.Disponibile ramase doua bucati,s-au vandut 7,si unul il pastrez.Aici putem face troc,dat fiind suma modesta pretinsa pe bucata. Link spre comentariu
Ujio Postat Februarie 4, 2022 Autor Partajează Postat Februarie 4, 2022 (editat) Am ajuns la concluzia ca cine cauta redresor e dispus sa cumpere doar puscariile din Lidl,Kaufland sau Olx,ca deh,IE frumoase si Are display digital.Ca tot dei de la Dometic au raspuns ca nu pot conecta mai mult de o baterie la un redresor,ma voi limita sa conectez doua redresoare la doua baterii,consumul de curent fiind similar cu legarea unui redresor mai evoluat la doua baterii.In concuzie,voi pastra 3 bucati fortat de imprejurari,doua le folosesc deja iar al treilea va astepta utilizarea la tractor,daca va avea baterie de 12v.O seara linistita si voua... Editat Februarie 4, 2022 de Ujio Link spre comentariu
bobomarc Postat Februarie 5, 2022 Partajează Postat Februarie 5, 2022 Sunt interesat de un redresor,am lasat adresa pe mp Link spre comentariu
NEAGU GABRIEL Postat Februarie 5, 2022 Partajează Postat Februarie 5, 2022 Buna ziua, sunt interesat sa cumpar un redresor, astept un raspuns va rog.Multumesc Link spre comentariu
Ujio Postat Februarie 5, 2022 Autor Partajează Postat Februarie 5, 2022 Unul este vandut catre Bobomarc,luni pleaca catre destinatar.Al doilea (si ultimul disponibil) isi asteapta AICI noul proprietar.Ca si prioritate userul xixpp02 si-a manifestat dorinta sa cumpere,astept sa confirme aici.Sunt nou pe aici,si e mai bine sa fie publice tranzactiile,asa eventuala lipsa de seriozitate se poate vedea. Link spre comentariu
hixpp02 Postat Februarie 5, 2022 Partajează Postat Februarie 5, 2022 Doresc eu încărcătorul, trimit datele in privat. Defapt eu doream doua bucăți, dar deocamdată mă descurc și cu una. Multumesc! Link spre comentariu
Ujio Postat Februarie 5, 2022 Autor Partajează Postat Februarie 5, 2022 Momentan,s-au vandut.Multumiri pentru hosting.Neagu Gabriel,daca mai aduc,esti prioritar.Se pare ca in occident inchid pravaliile pe capete,stocuri de marfuri asteapta sa fie cumparate la preturi derizorii,ar trebui sa ne puna pe ganduri privitor la viitor. Link spre comentariu
NEAGU GABRIEL Postat Februarie 5, 2022 Partajează Postat Februarie 5, 2022 Acum 7 ore, Ujio a spus: Momentan,s-au vandut.Multumiri pentru hosting.Neagu Gabriel,daca mai aduc,esti prioritar.Se pare ca in occident inchid pravaliile pe capete,stocuri de marfuri asteapta sa fie cumparate la preturi derizorii,ar trebui sa ne puna pe ganduri privitor la viitor. Multumesc frumos, poate am noroc , am in desfasurare o ,,camperizare'' sa zic asa. Link spre comentariu
hixpp02 Postat Februarie 10, 2022 Partajează Postat Februarie 10, 2022 Redresorul a ajuns la mine in regula. Multumesc. Persoana serioasă, corecta - recomand! Link spre comentariu
bobomarc Postat Februarie 10, 2022 Partajează Postat Februarie 10, 2022 Cum iti explici ca al doilea doritor primeste produsul si primul adica mie imi spui le-ai verificat sica nu functioneaza,in fine este marfa ta,normal ca iti poti alege clientii si faci ce vrei,dar la mp mi-ai spus sa postez public dorinta de cumparare sa se vada seriozitatea ta,acuma intreb fata de cine aceasta seriozitate... Link spre comentariu
Ujio Postat Februarie 13, 2022 Autor Partajează Postat Februarie 13, 2022 E greu sa multumesti pe toata lumea,daca nu chiar imposibil.Poate nu ai inteles din mesaj pm,sau nu am fost destul de explicit.Redresorul ce iti era destinat si cel ce am pastrat pentru mine au probleme,led-ul ramine pe rosu permanent.Toate au venit ca lichidare de stoc a unui atelier de electrice,si eu,increzator nu le-am probat,vazindu-le ambalate in cutiile lor,ca si noi.Apoi 7 s-au vandut rapid pe un forum de camperisti din afara ,la alti bani,ca in final sa ramina 3 bucat ,le-am facut sa fie expediate catre tara,si le-am pus aici.Ca sa evit orice discutie,nu am mai trimis catre tine si eu in prezent incarc cu puscaria de Lidl.Morala-am vrut un redresor pentru mine,m-am ales cu 10 moka,dar in final,eu tot nu am redresor.Sper ca explicatia sa fie suficienta.Buna dimineata si voua. Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum