Mircea Postat Ianuarie 19, 2022 Partajează Postat Ianuarie 19, 2022 39 minutes ago, Nelu Velciu said: ... dacă îți pun o poza cu ce incinte mai am te ia pe tine inima... Pune, hai sa vedem boxe! Link spre comentariu
Nelu Velciu Postat Ianuarie 19, 2022 Autor Partajează Postat Ianuarie 19, 2022 Acum 12 minute, Mircea a spus: Pune, hai sa vedem boxe! Nu Pentru ca nu am făcut aceasta postare sa ma dau pintea viteazul in materie de incinte, ci de discuta cu niște colegi de bun simt în legătură cu niște prăpădiți de basi, dar pe care eu ii iubesc. Și,... Ma tem și pentru sănătatea dumneavoastră.. Am spus.. Dar, dacă țineți neapărat, și nu puteți dormi liniștit continuam în privat și va satisfac curiozitatea Link spre comentariu
Mircea Postat Ianuarie 19, 2022 Partajează Postat Ianuarie 19, 2022 Bagati pe privat, dar cred ca o sa fiu dezamagit. Legat de Melomane, nu le hulesc, nu le desconsider. Am zis de 2 ori ca sunt pentru muzica anilor cand au fost concepute. Si nici atunci nu erau de cine stie ce performanta. Ca unii le ofera sau spera la preturi mari, e problema lor. Ca unii cred ca detin gaina cu puii de aur, iar e problema lor. Oricum, topicul asta nu are nimic de zis, nefiind departe de discutiile Bodegii. Adica despre orice si despre nimic. Analiza ceruta nu se face cu vorbe pe un topic, ci cu disecarea produsului si analiza fiecarui aspect care conteaza. Samd... Link spre comentariu
AlpHs00 Postat Ianuarie 19, 2022 Partajează Postat Ianuarie 19, 2022 (editat) Legat de materiale, cand a devenit mdf-ul miezul de dodoasca in domeniul boxelor? De ce majoritatea lazilor cu difuzoare din secolul trecut ce costa acum mai mult ca o masina (ex. JBL Paragon) sunt facute din playwood marin si nu din mdf? Editat Ianuarie 19, 2022 de AlpHs00 Link spre comentariu
Mircea Postat Ianuarie 19, 2022 Partajează Postat Ianuarie 19, 2022 Mdf-ul e ieftin, accesibil si usor de prelucrat. Ca e cel mai bun sau nu, e problema fiecaruia. Link spre comentariu
merck Postat Ianuarie 19, 2022 Partajează Postat Ianuarie 19, 2022 Acum 18 minute, AlpHs00 a spus: Legat de materiale, cand a devenit mdf-ul miezul de dodoasca in domeniul boxelor? De ce majoritatea lazilor cu difuzoare din secolul trecut ce costa acum mai mult ca o masina (ex. JBL Paragon) sunt facute din playwood marin si nu din mdf? Link spre comentariu
Усилитель Postat Ianuarie 19, 2022 Partajează Postat Ianuarie 19, 2022 Ideal ar fi lipit pal si mdf, densitatea diferita ofera rezistenta deosebita si absorbtia vibratiilor. Link spre comentariu
AlpHs00 Postat Ianuarie 19, 2022 Partajează Postat Ianuarie 19, 2022 16 minutes ago, merck said: Asta nu-mi demonstreaza nimic. Link spre comentariu
Mircea Postat Ianuarie 19, 2022 Partajează Postat Ianuarie 19, 2022 Fara gluma, daca poti aplica clei in mod uniform, le poti face si din carton. Link spre comentariu
merck Postat Ianuarie 19, 2022 Partajează Postat Ianuarie 19, 2022 Daca pretul de 230.000$ pentru o pereche de boxe nu demonstreaza nimic ... Link spre comentariu
doru3160 Postat Ianuarie 19, 2022 Partajează Postat Ianuarie 19, 2022 Ba da, demonstrează ca în orice domeniu, perfectionismul dus la extrem, aduce și prosti dispuși sa plătească pt asa ceva... Acum 2 ore, merck a spus: Daca pretul de 230.000$ pentru o pereche de boxe nu demonstreaza nimic ... Si ca să înțelegi la ce ma refer, vezi explicația lui Giovanni Becali despre a fi mafiot. Pai unui asemenea exemplar, ii ceri sa asculte la boxe de 1000$ când cele mai scumpe sunt la 230000$? Cum se aude, aproape ca nu mai are importanta, sărakilor. Link spre comentariu
validae Postat Ianuarie 19, 2022 Partajează Postat Ianuarie 19, 2022 Dacă ar fi să le faci doar din materialul potrivit, atunci printre cele mai potrivite ar fi marmura sau chiar betonul.Asta fiindcă au o frecvenţă de rezonanţă proprie foarte joasă. Dar cred că vă daţi seama de ce nu se fac din marmură....şi nu mă refer doar la preţul materialului, ci la greutate. Link spre comentariu
Mircea Postat Ianuarie 19, 2022 Partajează Postat Ianuarie 19, 2022 Cei care cumpara astfel de aparatura muzicala pur si simplu au alta viziune despre viata, nu e musai sa fie toti Becali - cum ne-ar placea noua sa credem uneori. Nu sunt nicidecum prosti, ca altfel nu faceau banii aia cat sa-si permita luxul asta. Daca noi avem alta opinie despre raportul pret-calitate, este numai pentru ca la noi conteaza fiecare leu. La ei conteaza fiecare mie de lei... e ceva diferenta. Oricum, multa munca manuala se vede in video, finisare de exceptie (nu e pe gustul meu furnirul ala lustruit, dar ce e frumos, e frumos, nu pot nega), probabil ca nici piesele (si nu ma refer numai la filtre) nu sunt de provenienta oarecare. La sfarsit, nu cred ca investesc 2 300 si vand cu 230 000, dar nici nu cred ca sunt sub un raport de 1/10 intre cost si pret. Asta e pretul luxului, si e numai pentru cine isi permite. PS: Un singur lucru am inteles eu de pe forumul vecin (ala cu audiofilii), si anume ca e greu al naibii sa vinzi produse de lux, ca trebuie sa investesti in publicitate, si nu e vorba de publicitate la TV sau in revista Saptamana. Sunt costuri pe care cei din exterior nu le considera cand fac anumite calcule. Asta pe langa salarii si tot ce este in procesul de fabricatie (de la salariul secretarei, pana la costul de imprimare al cutiilor de carton), etc... Link spre comentariu
KISS Postat Ianuarie 20, 2022 Partajează Postat Ianuarie 20, 2022 https://fischer-fischer.de/en/snsl-1000-1-amt/ Link spre comentariu
doru3160 Postat Ianuarie 20, 2022 Partajează Postat Ianuarie 20, 2022 1 oră în urmă, Mircea a spus: Daca noi avem alta opinie despre raportul pret-calitate, este numai pentru ca la noi conteaza fiecare leu. La ei conteaza fiecare mie de lei... e ceva diferenta. Da mai spune și din alea pe care nu le știm. Care are o afacere, și câștigă bani fără număr, ala sigur nu o să-i dea pe chestii extravagante. Care ii fura, cu siguranță va face arogante. A plăti pt un obiect de 100 ori mai mult decât face, doar pt ca îți permiți, nu denota un IQ prea mare, chiar dacă talentul de a face bani (indiferent cum) nu lipsește. Poți fi deștept în a face bani și prost în a-i cheltui. Nimeni nu-i perfect. Link spre comentariu
Postări Recomandate