Sari la conținut
ELFORUM - Forumul electronistilor

Păreri difuzoare

Nelu Velciu

Postări Recomandate

• Răspunsuri 75
  • Creat
  • Ultimul Răspuns

Top autori în acest subiect

• Nelu Velciu

23

• Mircea

14

• merck

9

• AlpHs00

8

Top autori în acest subiect

Imagini postate

Acum 1 minut, Mircea a spus:

Singura parere avizata se poate prezenta daca vedem piesa in discutie. Adica, se ia difuzorul, se dezlipeste membrana si suportul si se pun masuratorile tuturor elementelor constructive (inclusiv distantele/spatiile) dintre componente. Se va face o simulare in 3D si vedem ce atinge, in ce conditii Xmax e depasit, etc.

Da. Eu am luat_o băbește cum se spune. Am cumpărat un difuzor de meloman, l_am desfacut și M_am convins ca bobina nu are cum sa atingă back plate, fundul difuzorului dacă suspensia superioara și inferioara nu sunt deteriorate din cauza imbatranirii sau defecte mecanic

Link spre comentariu
4 minutes ago, Nelu Velciu said:

Mulțumesc colegilor pentru răspunsuri. 

In special domnuluiSESEBE

Deci el fuse tinta ta in acest topic? Te plictiseai...

2 minutes ago, Nelu Velciu said:

... bobina nu are cum sa atingă ...

Ba, bine ca nu. Daca bagi putere in dusmanie si frecvente in afara plajei de conceptie, iese bobina si prin fundul cutiei, nu doar al difuzorului.

Repet, e un difuzor pentru perioada lui de conceptie, nu pentru joasele hip-hop sau trance.

Daca vrei joase sa-ti danseze rinichii, e bine sa optezi pentru un subwoofer.

Link spre comentariu
Acum 7 minute, Mircea a spus:

Deci el fuse tinta ta in acest topic? Te plictiseai...

Ba, bine ca nu. Daca bagi putere in dusmanie si frecvente in afara plajei de conceptie, iese bobina si prin fundul cutiei, nu doar al difuzorului.

Repet, e un difuzor pentru perioada lui de conceptie, nu pentru joasele hip-hop sau trance.

Daca vrei joase sa-ti danseze rinichii, e bine sa optezi pentru un subwoofer.

Ok

Numai sunt la vârsta sa_mi danseze rinichii, am nevoie de ei la relanty. 

Apreciez sunetul acestor incinte meloman, cu toate ca am și boxe de 10 ori mai scumpe

Link spre comentariu
Acum 8 minute, Mircea a spus:

Repet, e un difuzor pentru perioada lui de conceptie

Zi dom'le pe sleau ca boxele erau pentru muzica lui: Romica Puceanu, Fărâmiță Lambru, Gabi Luncă, Marcel Budală etc. La 100W nu avea de ce sa fluture mebrana :57

Acum 4 minute, Nelu Velciu a spus:

Numai sunt la vârsta sa_mi danseze rinichii

Baga atunci un Zavaidoc pe melomane :scarpin.

Link spre comentariu
Acum 4 minute, merck a spus:

Zi dom'le pe sleau ca boxele erau pentru muzica lui: Romica Puceanu, Fărâmiță Lambru, Gabi Luncă, Marcel Budală etc. La 100W nu avea de ce sa fluture mebrana

Fluturau bine la vremea aia daca dadeau de Josef Kappl .

Link spre comentariu
15 minutes ago, Nelu Velciu said:

Apreciez sunetul acestor incinte meloman, cu toate ca am și boxe de 10 ori mai scumpe

Fara a judeca, dar de 10 ori pretul unor Melomane tot la boxe din PAL ajungi. Deci, nu foarte departe.

Link spre comentariu
Acum 10 minute, Mircea a spus:

Fara a judeca, dar de 10 ori pretul unor Melomane tot la boxe din PAL ajungi. Deci, nu foarte departe.

Ai idee cu cat se vind aceste melomane hulite de tine? 

In stare originala? 

Sau ești ca ministrul muncii care nu știe cât este salariul minim pe economie.??!! Ca sa continui în aceeași nota cu care vorbești, dacă îți pun o poza cu ce incinte mai am te ia pe tine inima... 

Am făcut aceasta postare in ideea ca se poate conversa la obiect și subiect. 

Dar se pare ca nu

Link spre comentariu
Acum 4 minute, Nelu Velciu a spus:

Ai idee cu cat se vind aceste melomane hulite de tine? 

In stare originala? 

Sau ești ca ministrul muncii care nu știe cât este salariul minim pe economie.??!! Ca sa continui în aceeași nota cu care vorbești, dacă îți pun o poza cu ce incinte mai am te ia pe tine inima... 

Am făcut aceasta postare in ideea ca se poate conversa la obiect și subiect. 

Dar se pare ca nu

Și, din câte știu eu, palul este cel mai bun.. 

Sau tu ai boxe din beton? Am auzit ca sunt bune și alea

Link spre comentariu
Acum 36 minute, merck a spus:

Zi dom'le pe sleau ca boxele erau pentru muzica lui: Romica Puceanu, Fărâmiță Lambru, Gabi Luncă, Marcel Budală etc. La 100W nu avea de ce sa fluture mebrana :57

Baga atunci un Zavaidoc pe melomane :scarpin.

Nu, tata, numai guta și salam ascult. Se aude media mai mătăsoasa, bas carnos

Link spre comentariu

• Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.Termeni de Utilizare si Ghidări