GoodKat Postat Ianuarie 19, 2022 Partajează Postat Ianuarie 19, 2022 Salutare dragilor, Dupa ceva curatenie prin atelier am gasit urmatoarele piese de care ma pot lipsi: Toate preturile sunt negociabile in limita bunului simt. Contact: aici pe topic sau mesaj privat unde voi comunica numarul de telefon Locatie: Bucuresti Modalitate de livrare: in Bucuresti ne putem intalni personal, in afara doar curier cu plata transportului in avans, totul transparent. Asadar, iaca ce am mai scos de sub pat: 1. Una bucata toba Termignoni din inox, vata proaspat schimbata in ea (vata FMF), usoare urme de uzura - 300 de lei 2. Un set de amortizoare spate Suzuki in stare buna - distanta intre punctele de prindere 33 de cm - 300 de lei 3. Oglinzi Vicma - filetul m10, lungimea tijei ~ 13 cm - au fost scoase din cutie, puse pe moto luat alte oglinzi mai lungi - 150 de lei 4. Oglinzi Honda - filetul m8 - lungimea tijei ~ 20 cm - sunt intregi, cu ceva urme de folosinta - 100 de lei 5. Stop cu semnalizari banda led - 20 de lei bucata, cred ca mai am 7 bucati 6. 4 semnalizari LED - noi, in ambalaj original - 150 de lei 7. Suport de numar cu stopuri - 100 de lei 8. Ghidon 22 mm - vopsit electrostatic la Elspa - 74 de cm - 150 de lei Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum