Sari la conținut
ELFORUM - Forumul electronistilor

IC-database pentru 100000 componente electronice

Vizitator rbrtoctavian

Postări Recomandate

• 2 luni mai târziu...
  • Răspunsuri 15
  • Creat
  • Ultimul Răspuns

Top autori în acest subiect

• MifTy

2

• blazeu

2

• EPSICOM

1

• dan-a2

1

Top autori în acest subiect

• 5 săptămâni mai târziu...
  • 5 luni mai târziu...
  • 5 luni mai târziu...
  • Administratori

... ar fi minunate linkurile alea... dac? unele din ele n-ar duce la 404 în loc de linkul dat!!! :cry:

?i unele linkuri erau chiar interesante...

la mine toate merg !

unele culori sunt cam ciudate dar e bine ca ies in evidenta .

nu stiu daca ajuta la ceva dar sa nu fiu total offtopic : DigChip.com

Link spre comentariu

n-am zis eu chiar tot... pe izatech e o pagin? de linkuri, ei, din alea multe dau 404...cred ?i eu, unele duc spre paginile unora de erau studen?i pe vremea aceea, dup? absolvire, cred ?i eu c? nu le-au mai ?inut paginile acolo... nasol e c? nu au nici un link spre noul host...

Link spre comentariu
  • 1 an mai târziu...

Nu stiu unde as putea sa postez o intrebare: Am o componenta cu 3 terminale, care in montaj e identificata cu Q xxx (adica ar fi tranzistor), si are inscriptionat K 1C (pe primul rand) si 2203 (pe al doilea). La ohmmetru nu conduce in nici un sens (pe scara aia cu dioda pe ea).Desi nu e prea logic (provine dintr-o sursa liniara) ar putea fi vorba de un fet? (nu am lucrat deloc cu fet-uri). Stiam ca un tranzistor inscriptionat D1414 se citeste 2SD1414, dar in cazul acesta nu-mi vine nici o idee.Multumiri anticipate pentru eventualele informatii.

Link spre comentariu

Nu, capsula e altfel, mai mica (un fel de prisma cu baza aproape trapezoidala) Insa daca era bipolar pnp ar trebui sa indice pe ohmmetru. Trebuie sa plec acum. Multumesc

Link spre comentariu
  • 1 an mai târziu...
  • 10 luni mai târziu...
  • 1 an mai târziu...

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum

• Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.Termeni de Utilizare si Ghidări