NBB Postat Ianuarie 18, 2022 Partajează Postat Ianuarie 18, 2022 La trotineta electrica Model FREEWHEEL RIDER FUN apare pe afisaj eroare E5 care nu stiu ce reprezinta. Daca ma poate ajuta cineva cu un sfat. Multumesc. Link spre comentariu
adydep Postat Ianuarie 18, 2022 Partajează Postat Ianuarie 18, 2022 https://e-trotineta.ro/wp-content/uploads/2019/05/manual-joyor-romana.pdf Link spre comentariu
ratza Postat Ianuarie 18, 2022 Partajează Postat Ianuarie 18, 2022 Salut. Am văzut că se mai plîng şi alţii de eroarea asta, iar cauza pare a fi curent prea mare prin motor. Link spre comentariu
Stanciulescu luci Postat Aprilie 11, 2023 Partajează Postat Aprilie 11, 2023 bună, imi puteti spune cum ati rezolvat cu eroarea e5 ,am luat de 3 zile o trotineta si nu mai functioneaza Link spre comentariu
validae Postat Aprilie 11, 2023 Partajează Postat Aprilie 11, 2023 Dați detalii, ați cumpărat-o nouă cu garanție, veche, ați utilizat-o pe pantă mai mare de 15%, distanțe, etc.. Dacă e nouă, cel mai bine vă adresați vânzătorului și/sau firmei ce asigură service. Dacă e veche, în primul rând verificați starea bateriei.... Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum