grosu99 Postat Ianuarie 18, 2022 Partajează Postat Ianuarie 18, 2022 Am de incarcat un acumulator de bormasina electrica si nu am incarcatorul original.Are BMS in interior si nu stiu cum sa fac sa-l incarc.Are 18v si 1.3Ah.Am un incarcator de acumulatori Einhell tot la 18 v dar (bineinteles ) nu se potriveste la soclu. As incerca sa-l conectez cumva cu fire la el dar nu-mi dau seama daca merge. Link spre comentariu
dan cod Postat Ianuarie 18, 2022 Partajează Postat Ianuarie 18, 2022 Ar trebui sa meargă. Link spre comentariu
validae Postat Ianuarie 18, 2022 Partajează Postat Ianuarie 18, 2022 Acumulatorul e Ni-Cd sau Li-Ion ? Funcţie de tip, trebuie să existe o mică diferenţă de tensiune (în plus) între încărcător şi acumulatorul încărcat. Dacă încărcătorul e de la o bormaşină ce utilizează aceeaşi tehnologie cu acumulatorul încărcat, atunci e compatibil şi ţine cont de diferenţa minimă de tensiune între încărcător şi acumulator. Link spre comentariu
grosu99 Postat Ianuarie 18, 2022 Autor Partajează Postat Ianuarie 18, 2022 E cam descarcat,are 14 volti intre + si - ,este Li Ion.O sa-l conectez la incarcator si daca n-o ia o sa incerc sa cresc tensiunea prin incarcare directa. Link spre comentariu
validae Postat Ianuarie 18, 2022 Partajează Postat Ianuarie 18, 2022 Dă-i cam 20V cu un bec de poziţii auto înseriat, ca limitare de curent.Astfel protejezi BMS-ul acumulatorului şi la sfârşitul încărcării ai o indicaţie, se stinge becul limitator de curent. Link spre comentariu
grosu99 Postat Februarie 9, 2022 Autor Partajează Postat Februarie 9, 2022 Am rezolvat ... am incarcat acumulatorul printr-o mufa de consumator extern care decupla acc apoi a venit un amic pe la mine si nu s-a putut abtine ...am scapat de el ! Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum