Solim Postat Noiembrie 7, 2007 Partajează Postat Noiembrie 7, 2007 ...de statie + Subwoofer cu spl cat mai mare si in jur de 400-500 w rms :smt003 :smt003 :smt003 .ca impendanta nu stiu ce sa fie 4 omi sau 2 ca nu stiu cum e mai bine.Stiti vreo combinatie?si ca pret sa fie cat mai mic.is pretentios :weedman: ?adica vreau calitate la bani putini(ceea ce nu prea gasesti).Thanks! :yawinkle: Link spre comentariu
adi_0106 Postat Noiembrie 7, 2007 Partajează Postat Noiembrie 7, 2007 pe ce masina vrei sa le montezi ?cati A poti furniza statiei ? Link spre comentariu
Solim Postat Noiembrie 7, 2007 Autor Partajează Postat Noiembrie 7, 2007 inca nu stiu pe ce masina.dar am o intrebare,daca nu is destui amperi cum faci mai multi?schimbi bateria cu una mai mare cu mai multi A sau pui mai multe ca sa-ti dea A respectivi....? Link spre comentariu
ratza Postat Noiembrie 8, 2007 Partajează Postat Noiembrie 8, 2007 inca nu stiu pe ce masina.dar am o intrebare,daca nu is destui amperi cum faci mai multi?schimbi bateria cu una mai mare cu mai multi A sau pui mai multe ca sa-ti dea A respectivi....?O să ai nevoie şi de alt alternator, de putere mai mare. Link spre comentariu
Solim Postat Noiembrie 8, 2007 Autor Partajează Postat Noiembrie 8, 2007 deci pentru puterea asta ar fi nevoie doar de schimbarea alternatorului cu unu mai mare?nu trebe baterii mai mari sau altele.... Link spre comentariu
Stefan Postat Noiembrie 8, 2007 Partajează Postat Noiembrie 8, 2007 pai cum stii ca nu ai amperaj daca nu cunosti bateria ? EX:daca schimbi bateria cu una de amperaj mai mare se poate sa prajesti redresoarele alternatorului si la reparat e japca .dar mai intai fi sigur daca duce asa cum e acum ! Link spre comentariu
Solim Postat Noiembrie 8, 2007 Autor Partajează Postat Noiembrie 8, 2007 pai cam cati amperi ar trebui furnizati?aproximativ... Link spre comentariu
Solim Postat Noiembrie 8, 2007 Autor Partajează Postat Noiembrie 8, 2007 am vazut pe net din intamplare un amplif ca asta http://www.auto-sound.ro/product_info.p ... 7u5rsurhd0 ce vreau sa stiu este daca isi merita banii,sau daca e cat de cat firma, ca eu unul nam auzit de asa ceva pana acuma Link spre comentariu
ratza Postat Noiembrie 9, 2007 Partajează Postat Noiembrie 9, 2007 pai cam cati amperi ar trebui furnizati?aproximativ...Păi un calcul aproximativ dă aşa:400W/12V = 33.33AIei în calcul şi randamentul sursei din amp şi al ampului (am pus 0.8, dar poate fi şi mai mic):33.33A/(0.8*0.8) = 52ADeci în teorie ar fi suficientă o baterie de minim 55Ah. Link spre comentariu
Dr.L Postat Noiembrie 9, 2007 Partajează Postat Noiembrie 9, 2007 daca amplificatorul e clasa AB,atunci randamentul e pe la 40-50%,sursa ar avea cam ~80%-> 45% randamenul statiei Link spre comentariu
Extrem Postat Noiembrie 10, 2007 Partajează Postat Noiembrie 10, 2007 http://www.magazin-audio-video.ro/index ... ct_id=2027 Ca amplif un magnat pe 2 ohmi la 500 de w rms Si ca difuzor un radioactive de 500 de w rms tot pe 2 ohmi e perfect pt tine. http://www.logtuning.ro/_files/products ... 2xd_al.jpg Daca cumperi de la noi boxa (690 lei) + cablu (70 lei) + amplif (500 lei) iti putem proiecta boxa CUM DORESTI TU in functie de cum doresti sa stea in masina. Link spre comentariu
Solim Postat Noiembrie 11, 2007 Autor Partajează Postat Noiembrie 11, 2007 hmm,nu stiu,sa vedem.ce alte combinatii mai gasim.... Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum