Sari la conținut
ELFORUM - Forumul electronistilor

Sfaturi pentru cea mai buna combinatie Ground Zero...

Solim

Postări Recomandate

...de statie + Subwoofer cu spl cat mai mare si in jur de 400-500 w rms :smt003 :smt003 :smt003 .ca impendanta nu stiu ce sa fie 4 omi sau 2 ca nu stiu cum e mai bine.Stiti vreo combinatie?si ca pret sa fie cat mai mic.is pretentios :weedman: ?adica vreau calitate la bani putini(ceea ce nu prea gasesti).Thanks! :yawinkle:

Link spre comentariu
  • Răspunsuri 11
  • Creat
  • Ultimul Răspuns

Top autori în acest subiect

• Solim

6

• ratza

2

• adi_0106

1

• Stefan

1

Top autori în acest subiect

inca nu stiu pe ce masina.dar am o intrebare,daca nu is destui amperi cum faci mai multi?schimbi bateria cu una mai mare cu mai multi A sau pui mai multe ca sa-ti dea A respectivi....?

Link spre comentariu

inca nu stiu pe ce masina.dar am o intrebare,daca nu is destui amperi cum faci mai multi?schimbi bateria cu una mai mare cu mai multi A sau pui mai multe ca sa-ti dea A respectivi....?

O să ai nevoie şi de alt alternator, de putere mai mare.
Link spre comentariu

pai cum stii ca nu ai amperaj daca nu cunosti bateria ? EX:daca schimbi bateria cu una de amperaj mai mare se poate sa prajesti redresoarele alternatorului si la reparat e japca .dar mai intai fi sigur daca duce asa cum e acum !

Link spre comentariu

pai cam cati amperi ar trebui furnizati?aproximativ...

Păi un calcul aproximativ dă aşa:400W/12V = 33.33AIei în calcul şi randamentul sursei din amp şi al ampului (am pus 0.8, dar poate fi şi mai mic):33.33A/(0.8*0.8) = 52ADeci în teorie ar fi suficientă o baterie de minim 55Ah.
Link spre comentariu

http://www.magazin-audio-video.ro/index ... ct_id=2027

Ca amplif un magnat pe 2 ohmi la 500 de w rms

Si ca difuzor un radioactive de 500 de w rms tot pe 2 ohmi e perfect pt tine.

http://www.logtuning.ro/_files/products ... 2xd_al.jpg

Daca cumperi de la noi boxa (690 lei) + cablu (70 lei) + amplif (500 lei) iti putem proiecta boxa CUM DORESTI TU in functie de cum doresti sa stea in masina.

Link spre comentariu

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum

• Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.Termeni de Utilizare si Ghidări