Sari la conținut
ELFORUM - Forumul electronistilor

Unde pot gasi acestea: mosfet smd AO3407 (A79T) si integratul TDA8954th

alexutu04

Postări Recomandate

Mai exact, si dedesuptul placi este acest integrat.Este putin deoarece nu ai acces la difuzor din spate este separat.are doar acel locas de intra aceasta.

44.jpg

Editat de alexutu04
Link spre comentariu
  • Răspunsuri 25
  • Creat
  • Ultimul Răspuns

Top autori în acest subiect

• validae

9

• alexutu04

9

• Mircea

5

• UDAR

1

Top autori în acest subiect

Imagini postate

Păi şi acel modul amplificator e mic, sigur are loc în spaţiul de acolo.Are circa 10x6x2cm..cam cât două cutii de chibrituri alăturate.Cu radiator cu tot.

Link spre comentariu

nu are,pt ca mai vine in interiorul la asta un capac tot pt racire din aluminiu si condensatori sunt la limita.+ca trebuiesc adaptarile toate pt acel displai cu setari din spatele. boxei.

Link spre comentariu

Tu n-ai treabă cu display-ul, doar tragi intrări/ieşiri de semnal şi alimentarea între plăci.E imposibil să nu poţi băga două cutii de chibrituri şi o mână de fire în toată boxa aia.

La ce preţuri aberante au modulele alea cu integratul original, eu n-aş mai sta pe gânduri.

Link spre comentariu

l am mai schimbat acum 2 ani.racirea boxei este foarte proasta..Altceva nu are ce, am controlat majoritatea pieselor am 2 rezistente de 10 ohm si acest final

Am dedus asta pentru ca inaltele merg.

Link spre comentariu

Eu voiam să văd unde vine radiatorul integratului, în afara boxei, sau complet închis înăuntrul ei....fiindcă altă răcire ar avea în exterior.

Dacă s-a mai ars după un timp de la înlocuire, ori nu a avut contact bun între capsulă şi radiator (prea multă vaselină şi strângere insuficientă a radiatorului), ori nu are ventilaţie suficientă şi posesorul o fi de genul ,,tare de urechi,, şi o ţine la maximul puterii constant.

Link spre comentariu

Cutia, dupa pozele de pe internet caci nu am boxa, este din plastic complet.

Deci, radiatorul finalului este intre cablaj si cutia de plastic se pare (o foaie de aluminiu) 

Insa, faptul ca e pe dosul cablajului sursei nu ajuta deloc chiar daca e un amplif cu randament peste 90%. Probabil ca disipa in medie 20-30W, in functie de programul muzical.

Ramane sa vedem poze de la Alex.

Link spre comentariu

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum

• Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.Termeni de Utilizare si Ghidări