Sari la conținut
ELFORUM - Forumul electronistilor

Unde pot gasi acestea: mosfet smd AO3407 (A79T) si integratul TDA8954th

alexutu04

Postări Recomandate

Salutare! Ma poate ajuta cineva cu acest mosfet AO3407 si TDA8954th.

Am cautat mai peste tot TDA8954 dar nu se mai produc.Si pe stoc are adelaida dar can am sunat nu sunt disponibili.Si din china ajung foarte tarziu.

Si acest tranzistor mosfet nu il gasesc pe nici unde.

Daca ma puteti ajuta cu un site ceva unde le pot gasi? 

Multumesc!

Link spre comentariu
  • Răspunsuri 25
  • Creat
  • Ultimul Răspuns

Top autori în acest subiect

• validae

9

• alexutu04

9

• Mircea

5

• UDAR

1

Top autori în acest subiect

Imagini postate

Legat de TDA, e pentru a inlocui unul defect intr-un aparat, sau pentru o constructie noua/proiect? Daca e un proiect, cu reducerea alimentarii si a asteptarilor in putere, se pot pune fratii mai mici 8950 sau 8920. Dar numai cu reducerea alimentarii.

Legat de mosfet: canal P, Vds -30V, Id -4A, Rdson 50-100 mili ohmi, SOT 23-3. Variante sunt multe.

Editat de Mircea
Link spre comentariu

Mircea.Este de la o boxa behringer.SI acel mosfet pnp am gasit ceva pe stoc dar numai 20v 4a sau 30v 2a si tot asa, nu gasesc nimic la 30v si peste 4a.

Validae.pe mivarom stocu este epuizat,optimus este 290 lei tot amplificatorul.nu ajung nicaieri.si la electronic am sunat acum 3 zile si nu este pe stoc nu au actualizat cred pagina..Chiar nu stiu de unde pot lua.

Si de preferat ar fi sa le iau pe ambele din acelasi loc sa scutesc macar un transport si sa stiu sigur ca le gasesc ca sa iau un si una nu nu am rezolvat iar nimic.

Tot caut de o saptamana.Singura varianta este din china dar dureaza  50 75 zile.

Editat de alexutu04
Link spre comentariu

Validae.sa inlocuiesc tot amplificatorul este nevoie sa inlocuiesc tot.pt ca alimentarea lui se face de pe aceeasi placa pcb.nu are traf

Mircea.este un b115.nu cred ca este bun pt. ca ce am masurat este peste 18v.si ma gandesc ca 20 este la limita daca a plesnit cel de 30.

Ma gandeam sa folosesc o capsula to-18.Dar nu stiu ce.

adydep.imi trebui cel cu th

Doru.majoritatea au stocurile epuizate dar nu actualizeaza siteul.si oricum este cu j in coada nu este ok.

Link spre comentariu

Eu cred că e loc destul să pui acel kit nou şi să tragi fire de la el la cel vechi.Nu e complicat de modificat dacă te gândeşti.

În cazul pieselor care nu se mai fabrică, înlocuirea cu ceva actual e logic.Chiar dacă implică modificări, sau tras fire între plăci...

Link spre comentariu

validae.este destul de complicat pt ca in interiorul boxei nu ai loc doar aceasta carcasa din aluminiu care tine si rolul de amplificator audio si de alimentare si in acelasi timp si de racire a tuturor tranzistorilor de pe placa inclusiv al tda.ului.

Link spre comentariu

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum

• Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.Termeni de Utilizare si Ghidări