Sari la conținut
ELFORUM - Forumul electronistilor

ref. proiect boxa centrala

Stefan Sebesan

Postări Recomandate

• Răspunsuri 3
  • Creat
  • Ultimul Răspuns

Top autori în acest subiect

• Stefan Sebesan

2

• Shambala

1

• Mihai Cimpoeru

1

Top autori în acest subiect

Ce difuzoare vrei sa folosesti ?

Cele din proiect sunt mult prea puternice pt home cinema.

In plus, daca boxa va sta culcata plasarea BR la un capat nu mai este necesara (si/sau ideala).

Pt home cinema se poate construi o boxa mult mai frumoasa si mult mai simpla (taieri si imbinari la 90grd).

Pt asa ceva eu as alege difuzoare mai mici; calcularea cutiei nu cred ca este o problema.

PS - difuzoarele pt incinta centrala se aleg [si] in functie de incintele front si de subwoofer. 

Link spre comentariu

Da, pe cele din proiect as vrea sa merg. Nu ma pricep la calculat incinte, doar la executat după proiect. Nu am găsit nici un proiect in care sa am încredere cu 2x8 orizontal. Daca ma poti ajuta sunt mai mult decât deschis. Cele frontale sunt doua BR de 10 Inch cu Paudio E10-200 și ST200 de la Selenium, iar basul este unul de 18 MTL18 parca este proiectul. Și as mai face doua surround spate cu E8-150 de la Paudio și tweeter PC300 tot Paudio și ceva de 6 Inch pentru Dolby Atmos.

As vrea sa merg pe ceva de genul acesta pentru ca am o camera dedicata care este destul de mare 30mp și din ce am văzut pe net majoritatea celor care au home cinema acasă au renunțat la boxele comerciale și au trecut pe variante pro gen JTR sau JBL.

Multumesc pentru ajutor!

Link spre comentariu

Daca ai rabdare te pot ajuta eu cu filtrele. 

In general incintele cu doua difuzoare care redau aceeasi banda nu e bine sa le asezi pe orizontala cu distanta mare intre difuzoare. 

Daca folosesti PCT300 pune cu waveguide.

Link spre comentariu

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum

• Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.Termeni de Utilizare si Ghidări