Sari la conținut
ELFORUM - Forumul electronistilor

Telecomanda de genius 5.1

Marin Magureanu

Postări Recomandate

Salut am o  telecomanda de genius 5.1, telecomanda cand apas  pe butoane clipeste dar boxa nu-mi receptioneaza comenzile de la telecomanda.Care poate sa fie cauza?Multumesc pt intelegere.

Editat de Marin Magureanu
corectare
Link spre comentariu
  • Răspunsuri 8
  • Creat
  • Ultimul Răspuns

Top autori în acest subiect

• validae

3

• Marin Magureanu

3

• Florinel TV

2

• Cosmin Marian

1

Posibil să fie afectat cristalul de cuarț al telecomenzii, ca urmare a unei căzături de exemplu.Încercați altă telecomandă, sau cu una universală încercați să opriți sistemul prin metoda de scanare.

Link spre comentariu
  • 1 lună mai târziu...

Salutare am schimbat si senzorul de infrarosu am inlocuit condesatorii am verificat si rezistentele dar daca este este sa fie integratele sa le schimb si am inteles ca trebuie rescris ma depaseste

Link spre comentariu
Acum 13 ore, validae a spus:

Ai citit ce am scris eu ? Senzorul se defectează rar, dar telecomanda poţi s-o trânteşti într-o veselie.Vorbesc din experienţă, am reparat telecomenzi la greu..

Salut nu te supara ca intreb posibil sa fie senzorul din telecomanda defect?Am verificat telecomanda si se vede in camera telefonului.Multumesc pt intelegere.

Link spre comentariu

Ledul telecomenzii e bun dacă lumina lui se vede pe camera telefonului.Dar cristalul rezonator al telecomenzii poate fi afectat de căzături, am păţit asta personal.Telecomanda unui tv din bucătărie a căzut pe jos şi nu mai era recunoscută de tv.După ce am schimbat cristalul şi-a revenit.Şi nu a fost un caz singular...

Link spre comentariu

Am avut un defect la fel in camera se aprindea senzorul ir dar nu facea nici o functie la tv, am schimbat senzorul ir si dupa a mers, se mai defecteaza si senzorul, daca nu prindeam defectul nu stiam, daca imi spunea cineva nu cred ca credeam

Link spre comentariu

Bună seara, eu vă recomand să verificați dacă senzorul infraroșu(receptorul de infraroșu) lucrează, adică pe pinul de ieșire tensiunea trebuie să se schimbe la apăsarea oricărei taste de pe telecomanda, numai bine Cosmin 

Link spre comentariu

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum

• Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.Termeni de Utilizare si Ghidări