Marin Magureanu Postat Ianuarie 17, 2022 Partajează Postat Ianuarie 17, 2022 (editat) Salut am o telecomanda de genius 5.1, telecomanda cand apas pe butoane clipeste dar boxa nu-mi receptioneaza comenzile de la telecomanda.Care poate sa fie cauza?Multumesc pt intelegere. Editat Ianuarie 17, 2022 de Marin Magureanu corectare Link spre comentariu
validae Postat Ianuarie 17, 2022 Partajează Postat Ianuarie 17, 2022 Posibil să fie afectat cristalul de cuarț al telecomenzii, ca urmare a unei căzături de exemplu.Încercați altă telecomandă, sau cu una universală încercați să opriți sistemul prin metoda de scanare. Link spre comentariu
Florinel TV Postat Ianuarie 18, 2022 Partajează Postat Ianuarie 18, 2022 Poate fi si problema la boxa, senzorul ir defect sau cu lipituri reci la el sau nu se alimenteaza corect Link spre comentariu
Marin Magureanu Postat Februarie 22, 2022 Autor Partajează Postat Februarie 22, 2022 Salutare am schimbat si senzorul de infrarosu am inlocuit condesatorii am verificat si rezistentele dar daca este este sa fie integratele sa le schimb si am inteles ca trebuie rescris ma depaseste Link spre comentariu
validae Postat Februarie 22, 2022 Partajează Postat Februarie 22, 2022 Ai citit ce am scris eu ? Senzorul se defectează rar, dar telecomanda poţi s-o trânteşti într-o veselie.Vorbesc din experienţă, am reparat telecomenzi la greu.. Link spre comentariu
Marin Magureanu Postat Februarie 23, 2022 Autor Partajează Postat Februarie 23, 2022 Acum 13 ore, validae a spus: Ai citit ce am scris eu ? Senzorul se defectează rar, dar telecomanda poţi s-o trânteşti într-o veselie.Vorbesc din experienţă, am reparat telecomenzi la greu.. Salut nu te supara ca intreb posibil sa fie senzorul din telecomanda defect?Am verificat telecomanda si se vede in camera telefonului.Multumesc pt intelegere. Link spre comentariu
validae Postat Februarie 23, 2022 Partajează Postat Februarie 23, 2022 Ledul telecomenzii e bun dacă lumina lui se vede pe camera telefonului.Dar cristalul rezonator al telecomenzii poate fi afectat de căzături, am păţit asta personal.Telecomanda unui tv din bucătărie a căzut pe jos şi nu mai era recunoscută de tv.După ce am schimbat cristalul şi-a revenit.Şi nu a fost un caz singular... Link spre comentariu
Florinel TV Postat Februarie 24, 2022 Partajează Postat Februarie 24, 2022 Am avut un defect la fel in camera se aprindea senzorul ir dar nu facea nici o functie la tv, am schimbat senzorul ir si dupa a mers, se mai defecteaza si senzorul, daca nu prindeam defectul nu stiam, daca imi spunea cineva nu cred ca credeam Link spre comentariu
Cosmin Marian Postat Februarie 24, 2022 Partajează Postat Februarie 24, 2022 Bună seara, eu vă recomand să verificați dacă senzorul infraroșu(receptorul de infraroșu) lucrează, adică pe pinul de ieșire tensiunea trebuie să se schimbe la apăsarea oricărei taste de pe telecomanda, numai bine Cosmin Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum