Mircea Postat Ianuarie 20, 2022 Partajează Postat Ianuarie 20, 2022 (editat) PC-ul scoate cativa volti, probabil 2-3V. Denonul vrea 0,15V maximum. E normal cum se comporta. Ai reparat Denonul? Editat Ianuarie 20, 2022 de Mircea Link spre comentariu
Alex85 Postat Ianuarie 20, 2022 Autor Partajează Postat Ianuarie 20, 2022 Acum 13 minute, Mircea a spus: PC-ul scoate cativa volti, probabil 2-3V. Denonul vrea 0,15V maximum. E normal cum se comporta. Ai reparat Denonul? Da l am relipit trazistorii aceia 2 care se se miscau in locasul.lor si acum merge f bn,dar ma supara rau wooferul ca se opreste cand il fortez la jumatate de volum al lui si al denonului,il.folosesc prin iesirea pt casti prin rca si jack si nu mai am.acel brumm dar tot se opreste daca il fortez putin Link spre comentariu
Mircea Postat Ianuarie 20, 2022 Partajează Postat Ianuarie 20, 2022 (editat) Poate ar trebui sa-ti gasesti un prieten care stie cum e cu aparatele electronice. Alea de se miscau erau 2 condensatoare, nu tranzistoare. Repet si pentru tine: jumatate de volum nu este unde e potentiometrul la jumatate de cursa. NU exista NICI o legatura direct proportionala intre pozitia butonului de volum si puterea debitata de amplificator. Ti-am indicat in postul de mai sus ca tu ataci cu un semnal de cel putin 10 ori maximul acceptat de amplificator ca sa atinga puterea maxima. Ca sa traduc in limbaj pe care sigur o sa-l pricepi: e ca si cum tu urci sau cobori scarile din 10 in 10 trepte. Iti e bine? E normal dupa tine? Editat Ianuarie 20, 2022 de Mircea Link spre comentariu
Alex85 Postat Ianuarie 21, 2022 Autor Partajează Postat Ianuarie 21, 2022 Da asa este sunt condensatoare,nu am pe nimeni in zona mea Dambovita este pustiu de electonisti,eu nu ma pricep in ale electronicii deloc dar imi place sa mi bag nasu dar nu am cunostiintele necesare Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum