remus-gabriel Postat Ianuarie 16, 2022 Partajează Postat Ianuarie 16, 2022 Salutare! Va rog frumos să-mi spuneți dacă displayurile și touchscrenurile de iPad3 și ipad4 sunt la fel. Mi-a dat un prieten o tabletă ipad4 care are nevoie de display și touch. Mai are și un iPad3 defect pe altceva dar cu ecranul bun și mă gândeam dacă aș putea folosi display și touch macar de proba pt 4 , sa vad daca placa de la el este buna. Placa de la iPad4 pare a funcționa, se încălzește puțin dar pe tester am văzut că incarca doar cu 0.28 Amperi. Mă gândesc poate unde nu are display, poate de aia ,, trage" așa puțin amperaj. Am văzut pe siteurile de vânzare că touchul este denumit ,,touchscreen pt iPad3/iPad 4. Sa deduc că este aceeași piesă? Și dacă da, este valabil și la display? Nu am mai lucrat până acum cu ipaduri. Sunt mai mult cu Android, mai ales Samsung. Mulțumesc! Link spre comentariu
AndreiIr Postat Ianuarie 17, 2022 Partajează Postat Ianuarie 17, 2022 Touch merge de la ipad 3 la 4 dar lcd nu merge , parca lcd de ipad 4 are alta rezolutie . Link spre comentariu
remus-gabriel Postat Ianuarie 17, 2022 Autor Partajează Postat Ianuarie 17, 2022 Acum 22 minute, AndreiIr a spus: Touch merge de la ipad 3 la 4 dar lcd nu merge , parca lcd de ipad 4 are alta rezolutie . Mulțumesc frumos! Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum