dan cod Postat Ianuarie 15, 2022 Partajează Postat Ianuarie 15, 2022 Exista ceva programator cu care sa se poata citi/scrie Picuri fără demontare. Știu ca ar trebui sa știu ce tip exact dar nu sunt în atelier și din cap nu știu. Mare lucru de unul nu-i 18f2520(nu sunt sigur) Link spre comentariu
djvas Postat Ianuarie 15, 2022 Partajează Postat Ianuarie 15, 2022 Desigur. Pickit 2 pickit 3 pickit 4. Mai sunt si altele dar acestea sunt cele mai bune Link spre comentariu
dan cod Postat Ianuarie 15, 2022 Autor Partajează Postat Ianuarie 15, 2022 Acum 8 minute, djvas a spus: Desigur. Pickit 2 pickit 3 pickit 4. Mai sunt si altele dar acestea sunt cele mai bune O sa te contactez în privat sa îmi dat detalii când știu exact ce tipuri sunt. Link spre comentariu
informer Postat Ianuarie 15, 2022 Partajează Postat Ianuarie 15, 2022 (editat) Va trebui sa verificati in prealabil daca cei doi pini pe care se face programarea seriala nu sunt utilizati in circuit intr-un mod in care ar interactiona cu aceasta... daca sunt destui pini in rest, de multe ori nu sunt conectati la altceva... dar.... Editat Ianuarie 15, 2022 de informer Link spre comentariu
darius_bv Postat Ianuarie 16, 2022 Partajează Postat Ianuarie 16, 2022 Eu folosesc ICD2 si pentru citire/programare. Inafara celor doi pini seriali PGD si PGC trebuie sa fie disponibil si VPP. Uneori pe acest port este implementata functia de power-on reset, printr-un circuit RC. Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum