waverider Postat Ianuarie 14, 2022 Partajează Postat Ianuarie 14, 2022 Buna seara, Va rog sa imi faceți niște recomandări de stații de lipit de calitate, respectiv stații aer cald. Am un TS100 și diverse letconuri și caut acum ceva mai bun. Caut sa fie noi, din Romania sau Europa și sa fie ceva de calitate, fără a intra in branduri premium. Deși electronica e doar un hobby pentru mine, vreau sa imi iau scule bune. 1. Stație lipit, buget aprox. 100€ Pana acum m-am gândit la ATTEN ST-80 și ST-100. 2. Stație aer cald, buget aprox. 200€ Eu am găsit pana acum ATTEN ST-862D. Exista variante mai bune cam in același buget? Sau variante de aceeași calitate la preț mai mic? Multumesc. Link spre comentariu
BRANCA Postat Ianuarie 14, 2022 Partajează Postat Ianuarie 14, 2022 Dacă tot bagi un ban nu te uiţi şi la un Aixun T3A cu vârfuri JBC,pe aliexpress? Link spre comentariu
bogdan546 Postat Ianuarie 14, 2022 Partajează Postat Ianuarie 14, 2022 (editat) Eu nu recomand ATTEN ST-80-100. Are un letcon cu maner si varf incomod Daca tot mergi pe chinezesti poti lua statia recomandata de @BRANCA sau o clona hakko la care poti pune varfuri originale Editat Ianuarie 14, 2022 de bogdan546 Link spre comentariu
waverider Postat Ianuarie 15, 2022 Autor Partajează Postat Ianuarie 15, 2022 Ce ziceți de Hakko FX-888D? Si de furnizorul https://eleshop.eu/hakko-fx-888d-solderingstation.html Sunt serioși? Ajunge la noi in câteva zile? Link spre comentariu
bogdan546 Postat Ianuarie 15, 2022 Partajează Postat Ianuarie 15, 2022 Este serios furnizorul, si ajunge rapid in Romania .Intr-adevar varful are o calitate mai buna, dar forma letconului este ca si la ATTEN Link spre comentariu
waverider Postat Ianuarie 15, 2022 Autor Partajează Postat Ianuarie 15, 2022 Acum 32 minute, bogdan546 a spus: Este serios furnizorul, si ajunge rapid in Romania .Intr-adevar varful are o calitate mai buna, dar forma letconului este ca si la ATTEN Bogdan, am impresia ca numai un JBC te poate mulțumim pe tine. :))) Glumesc, dar imi face cu ochiul: https://eleshop.eu/jbc-bt-2bwa-soldeerstation-140watt.html Link spre comentariu
modoran Postat Ianuarie 15, 2022 Partajează Postat Ianuarie 15, 2022 Pentru ca nu ai treaba daca alegi JBC, tot aia iti recomand si eu. Poti lucra linistit pe placi de baza cu plan de masa foarte mare. Chiar si Aixun ala e foarte bun, dar cu varfuri originale JBC. Link spre comentariu
bogdan546 Postat Ianuarie 15, 2022 Partajează Postat Ianuarie 15, 2022 Da, este perfect acest jbc. Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum