Sari la conținut
ELFORUM - Forumul electronistilor

Recomandare amplificator

Alex85

Postări Recomandate

• Răspunsuri 11
  • Creat
  • Ultimul Răspuns

Top autori în acest subiect

• Alex85

4

• franzm

2

• marius75

2

• Усилитель

2

Top autori în acest subiect

I Ambele sunt bune, poti : care-ti place ca design, care e mai ieftin, mai ingrijit, mai neumblat. 

Am si Yamaha 596, sunt multumit, place usita de pe fata de aluminiu masiv si Loudnesul progresiv, posibilitatile CD Direct, Direct sound. 

Link spre comentariu

Cum este pe partea de bass Yamaha ax 596,ca am auzit ca nu prea sta bn are damping factor 320 poate impinge difuzoare mai mari

Acum 2 ore, Усилитель a spus:

I Ambele sunt bune, poti : care-ti place ca design, care e mai ieftin, mai ingrijit, mai neumblat. 

Am si Yamaha 596, sunt multumit, place usita de pe fata de aluminiu masiv si Loudnesul progresiv, posibilitatile CD Direct, Direct sound. 

Link spre comentariu

Mie place cum suna, are bas si inalte bune, zgomot de fond mai mic decat la altele  si ceva este si in Natural Sound... 

Yamaha este putin mai greu decat Onkyo. 

Link spre comentariu

Ambele modele despre care s-a adresat intrebarea sunt din aceeasi clasa, foarte apropiate ca performante.  Bas suficient dau ambele, ajutate de corectoarele de ton, iar puterea este bine sustinuta de etajele finale si blocurile de alimntare.

Diferentele mai de finete dintre ele (particularitatile de sunet) vor fi estompate de calitatea principala a boxelor alese - galagia ("auditii" cu multi dB).

Link spre comentariu

De ci sa inteleg ca nu este bun Denonul mai bine Yamaha sau ce altceva imi poti recomanda,ms

Acum 2 ore, franzm a spus:

Yamaha este dupa o schema clasica, Denon este over-engineered si sufera din cauza asta (prea multe surse de defectiuni).

Link spre comentariu

Ce anume cauti sau astepti de la ele?

Sint aceeasi clasa cum s-a spus mai sus. Cel mai important este sa nu fie umblet in ele, nu pt ca nu pot fi reparate corect ci pt ca nu stii cum au fost reparate.\

Link spre comentariu

Asta cu reparatul e mai greu de aflat, vanzatorul o baga pe aia "eu asa le-am primit din (...aici se pune numele unei tari vestice gen Belgia, Germania).

Eu as fi ales Denonul, este mai usor intr-adevar, dar are trafo toroidal (mai usor la aceeasi putere decat unul pe tole cum are Yamaha).

Nu te uita ca Yamaha e mai noua cu 10 ani decat Denon, va ceda inaintea lui. (asta in situatia in care au fost/vor fi folosite in aceleasi conditii). Acum, daca s-a facut chefuri la blana cu oricare dintre ele, nu mai garanteaza nimeni.

Denon e made in Japan, iar Yamaha e facut in Malaesia sau Singapore. Pentru mine conteaza asta, am cateva amplificatoare fabricate acum mai bine de 40 de ani si functioneaza inca foarte bine cu piesele originale, sunt made in Japan. Preventiv am refacut anumite lipituri (desi nu era cazul atunci, dar peste ceva ani probabil ar fi cedat).

In partea cealalta am si doua amplifuri facute In Malaesia (Kenwood, Akai) si n-au fost chiar cele mai ieftine la vremea lansarii pe piata (undeva la 400 $/buc in 1997) si cand au ajuns la mine, ambele aveau mici defecte (condensatori in special) plus lipituri reci.

Editat de marius75
Link spre comentariu

Salut pai pana la urma am ales Denonul,dar acuma am.alta prob am un subwoofer activ Harman Kardon ts 11 si nu stiu cum il pot pune la denon si 2 boxe magnat +sursa pc cu placa audio dedicata 

Link spre comentariu

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum

• Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.Termeni de Utilizare si Ghidări