Sari la conținut
ELFORUM - Forumul electronistilor

Problema porti batante Nice Too3024 unitate MC424L

ditaionutz

Postări Recomandate

Salutare la toată lumea! Am și eu o problema cu sistemul de porti batante Nice în special când e frig afara când dau sa se deschidă se deschid pana la jumate dupăia iar se inchid și la fel dacă dau sa se închidă nu se mai închid se deschid iar și tot asa după multe încercări merge. Dacă ma poate ajuta cineva cu o informație ce sa le fac. Mulțumesk! Sistemul are 1 an de când este instalat. 

Link spre comentariu
  • Răspunsuri 7
  • Creat
  • Ultimul Răspuns

Top autori în acest subiect

• ditaionutz

3

• validae

2

• cipcirip

1

• spirica

1

Top autori în acest subiect

Salut.Undeva pe placa electronica exista un reglaj al supracurentului care determina capat cursa; ar trebbui reglat ,,mai sus".

P.S. - E posibil sa nu existe un reglaj analogic, in acest caz ar trebui ,,reinvatata" in conditii de frig.

Editat de cipcirip
Link spre comentariu
Acum 3 ore, cipcirip a spus:

Salut.Undeva pe placa electronica exista un reglaj al supracurentului care determina capat cursa; ar trebbui reglat ,,mai sus".

P.S. - E posibil sa nu existe un reglaj analogic, in acest caz ar trebui ,,reinvatata" in conditii de frig.

De reinvatat am făcut lucrul asta și degeaba tot asa. Are ceva de reglaj analogic pe placa electrocica o sa încerc mâine ms. 

Link spre comentariu

E bine de verificat si senzorii Rx-Tx sa nu fie murdari pe exterior sau pe interior.

Decuplate de la mecanism, portile merg usor cu mana?

Pana la electronica si electrica , mecanica este prima care e bine de verificat.

Link spre comentariu
Acum 3 ore, spirica a spus:

E bine de verificat si senzorii Rx-Tx sa nu fie murdari pe exterior sau pe interior.

Decuplate de la mecanism, portile merg usor cu mana?

Pana la electronica si electrica , mecanica este prima care e bine de verificat.

Am verificat senzorii RX Tx sunt curați, am verificat și porțile decuplare merg ușor problema e k numai la frig face dacă e cu plus afara Funcționează perfect. 

Link spre comentariu

Actuatoarele se pot contracta din cauza frigului şi din cauza frecării crescute, motoarele trag curent mai mare de cât de obicei.

Dacă ajung la pragul la care automatizarea consideră că s-au blocat, se întâmplă minunea...

Când e ger, măsoară curentul cerut de motor, apoi fă la fel şi pe căldură....

Link spre comentariu

Asa e cum zice Validae ,verifica actuatoarele decuplate de la porti ,sa merga usor si pana la capat ,si portile sa merga usor cu mana (adica extrem de usor !!! ).Automatizari din astea am si eu  (doua)  cam de 10-12 ani si nu am avut niciun fel de problema cu ele

Editat de nel65
Link spre comentariu

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum

• Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.Termeni de Utilizare si Ghidări