Tripon Florin Postat Ianuarie 13, 2022 Partajează Postat Ianuarie 13, 2022 Buna!Am o masina de spalat Whirpool awe 6121 care nu mai functioneaza.Placa de comanda s-a defectat si nu mai alimenta masina.Am desfacut-o si am constatat ca integratul lnk 304 era puscat.L-am inlocuit dar tot mai are ceva.Acum se alimenteaza dar afisajul palpaie precum si ledul ce indica turatia de stoarcere,si nu raspunde nici la comanda de comutare la alt program.Daca aveti vre-o sugestie,va multumesc anticipat. Link spre comentariu
validae Postat Ianuarie 13, 2022 Partajează Postat Ianuarie 13, 2022 Verifică să nu mai fie vreo componentă afectată.Eventual condensatori electrolitici din sursă afectaţi.Destul de des se întâmplă asta după nişte ani de serviciu... Link spre comentariu
cornel1962 Postat Ianuarie 17, 2022 Partajează Postat Ianuarie 17, 2022 Puneți codul plăcii !!! Link spre comentariu
Cosmin Marian Postat Februarie 6, 2022 Partajează Postat Februarie 6, 2022 Bună ziua, eu vă recomand să schimbați condensatorii electrolitici din partea primară și cea secundară a sursei, adică în primar trebuie să fie doi cu o valoare de 10 microfarazi la 400 sau 450 volți, iar in secundar unul de470 și celalalt de220 micro, deasemenea trebuiesc verificate și diodele care redresează temsiunile filtrate cu acești condendatori, deasemenea alimentarea cu tensiunea de 220 volți (rețea) a sursei se face printr-o rezistență de 15 sau 20 ohmi la o putere de 1 sau 2wati, aceasta când se distruge i tegratul ori se întrerupe sau își mărește valoarea,deasemenea integratul se alimentează cu +330 volți printr-o inductanta cu o valoare de 100 microHenri situată între plusurile celor doi condendatori de 10 micro, toate acestea piese ar trebui schimbate când a cedat lnk304, mult succes vă doresc cu respect Cosmin. Link spre comentariu
Tripon Florin Postat Februarie 6, 2022 Autor Partajează Postat Februarie 6, 2022 Mulțumesc! Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum