Sari la conținut
ELFORUM - Forumul electronistilor

Cazan BMW - de curiozitate

Postări Recomandate

• Răspunsuri 233
  • Creat
  • Ultimul Răspuns

Top autori în acest subiect

Top autori în acest subiect

Imagini postate

Ca idee, fiind vorba de chestii intepenite. Am folosit cu succes lichide penetrante (doar penetrantul, ala rosu). Are bunul obicei sa intre in orice fisura. Intre filete. Oriunde gaseste spatiu. Atentie, ca pateaza ca dracu. Nu strica aluminiul, cauciucul, etc. E vreo 7 euro un tub.

Sper sa fie de folos.

Link spre comentariu
Acum 1 oră, Усилитель a spus:

Am de furca destul de des cu situatii din astea, incercat multe, dar cel mai adânc patrunde apa..  Geaba lichide speciale.... 

Altii nu-s chiar asa convinsi...

La aluminiu/otel intepenit bine daca nu scapa la impact doar caldura si riscul de a rade filetul dar exista Helicoil.

Editat de Ion_Bumbu
Link spre comentariu
  • 2 săptămâni mai târziu...

Se pare că un injector curgea pe la tur, pe la cot. In final iar am dat jos galeria admisie, pus alt cot I în injector și gata.

Asta in service că mi a fost lene.

Din păcate au rupt stutzu de la aerisire așa că am improvizat cu poxilina. Evident meșterii n au recunoscut deși am poze in care se vede că s a umblat colierul fiind pus în altă poziție.

Macar am scăpat de pierderile de motorină și de galeria sparta.

S a spart la turbo, probabil cineva a strâns prea tare. Acum nici turbo nu mai șuiera.

Link spre comentariu
  • 2 săptămâni mai târziu...

• Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.Termeni de Utilizare si Ghidări