eos Postat Octombrie 9, 2022 Partajează Postat Octombrie 9, 2022 Nu si`au batut capu cu pwm pentru ca tranzistoru ala e bagat in tulumba ventilatorului si e racit automat odata cu ventilatia cabinei.Asa e si cu celelalte variante cu prize pe rezistente de putere- sunt racite de paleta ventilatorului Link spre comentariu
Sharky Postat Octombrie 9, 2022 Autor Partajează Postat Octombrie 9, 2022 Așa e, dar se pare că s a topit cositorul spre tranzistor. Link spre comentariu
yo9hrb Postat Octombrie 9, 2022 Partajează Postat Octombrie 9, 2022 Ca idee, fiind vorba de chestii intepenite. Am folosit cu succes lichide penetrante (doar penetrantul, ala rosu). Are bunul obicei sa intre in orice fisura. Intre filete. Oriunde gaseste spatiu. Atentie, ca pateaza ca dracu. Nu strica aluminiul, cauciucul, etc. E vreo 7 euro un tub. Sper sa fie de folos. Link spre comentariu
doru3160 Postat Octombrie 9, 2022 Partajează Postat Octombrie 9, 2022 Pune și tu o poza, o adresa ceva, ca să știu ce sa caut. Prinde bine la o casa mare. Link spre comentariu
Ion_Bumbu Postat Octombrie 9, 2022 Partajează Postat Octombrie 9, 2022 (editat) E ala de teste fisuri la sudura. Red dye penetrant. La intepeniri jalnice am folosit 1/3 ulei hidraulic si 2/3 acetona. E mai eficienta solutia decit orice WD40. Editat Octombrie 9, 2022 de Ion_Bumbu Link spre comentariu
validae Postat Octombrie 9, 2022 Partajează Postat Octombrie 9, 2022 https://www.sculeaz.ro/agent-penetrant-pentru-testarea-fisurilor-400-ml-2-3-vmd-italy.html?gclid=Cj0KCQjw4omaBhDqARIsADXULuXvrdTjqAPMSeIlwlPrzRc2lc2ZA066FHLfmeEayH1DAlEQURmWlJsaAnxTEALw_wcB Link spre comentariu
yo9hrb Postat Octombrie 9, 2022 Partajează Postat Octombrie 9, 2022 Spray Penetrant Verificare Fisuri Rosu 500ml IWELD - SarcSudex Asta e primul pe care l-am gasit. Cam scump. Daca ai prin fabrica laborator de examinari nedistructive, cere un spray de rosu. Ala este. Link spre comentariu
Усилитель Postat Octombrie 9, 2022 Partajează Postat Octombrie 9, 2022 Acum 13 minute, Ion_Bumbu a spus: La intepeniri jalnice am folosit 1/3 ulei hidraulic si 2/3 acetona. E mai eficienta solutia decit orice WD40. De multe ori , apa simpla e cea mai eficienta.Invatat de la un mecanic batran..... Link spre comentariu
Ion_Bumbu Postat Octombrie 9, 2022 Partajează Postat Octombrie 9, 2022 Bineinteles, merge si apa daca n-ai altceva la indemina, si otetul, si motorina, si o groaza de alte lichide insa de aia tot s-au dezvoltat diverse solutii care merg mai bine decit apa... Link spre comentariu
Усилитель Postat Octombrie 9, 2022 Partajează Postat Octombrie 9, 2022 1 oră în urmă, Ion_Bumbu a spus: care merg mai bine decit apa... Am de furca destul de des cu situatii din astea, incercat multe, dar cel mai adânc patrunde apa.. Geaba lichide speciale.... (Nr 1 este incalzirea, dar decand nu se comercializeaza carbid,... pass, nu stiu ce sa fac cu 2 tuburi de oxigen goale....) Link spre comentariu
Sharky Postat Octombrie 9, 2022 Autor Partajează Postat Octombrie 9, 2022 Nu știu la ce vă referiți. Surubu de la cădere e oxidat cu aluminiu. Blocat în bucșă. Oxidul de aluminiu e al dracului. Link spre comentariu
Ion_Bumbu Postat Octombrie 9, 2022 Partajează Postat Octombrie 9, 2022 (editat) Acum 1 oră, Усилитель a spus: Am de furca destul de des cu situatii din astea, incercat multe, dar cel mai adânc patrunde apa.. Geaba lichide speciale.... Altii nu-s chiar asa convinsi... La aluminiu/otel intepenit bine daca nu scapa la impact doar caldura si riscul de a rade filetul dar exista Helicoil. Editat Octombrie 9, 2022 de Ion_Bumbu Link spre comentariu
Sharky Postat Octombrie 9, 2022 Autor Partajează Postat Octombrie 9, 2022 Pai da. Și aluminiu e de fapt ce centrul bucșei, deci nici măcar forță nu poți trimite prin cauciuc. Ăla doar cu zeama de flex se mai desface. Dar așa rămâne. Mie îmi convine căderea de aproape 2 grade. Nu pleacă nicicum de spate in curbe. Link spre comentariu
Sharky Postat Octombrie 20, 2022 Autor Partajează Postat Octombrie 20, 2022 Se pare că un injector curgea pe la tur, pe la cot. In final iar am dat jos galeria admisie, pus alt cot I în injector și gata. Asta in service că mi a fost lene. Din păcate au rupt stutzu de la aerisire așa că am improvizat cu poxilina. Evident meșterii n au recunoscut deși am poze in care se vede că s a umblat colierul fiind pus în altă poziție. Macar am scăpat de pierderile de motorină și de galeria sparta. S a spart la turbo, probabil cineva a strâns prea tare. Acum nici turbo nu mai șuiera. Link spre comentariu
Sharky Postat Octombrie 28, 2022 Autor Partajează Postat Octombrie 28, 2022 A intrat cricu prin prag. 200 lei carpeala. Omul a constatat că racordul flexibil era crapat. 400 și alea. Alte surprize n am găsit. Acu sunt chiar mulțumit. Chiar daca gândul meu inițial era să o omor, îmi place. Link spre comentariu
Postări Recomandate