titro Postat Februarie 3, 2005 Partajează Postat Februarie 3, 2005 In calitate de distribuitor al produselor de mai sus pot sa spun urmatoarele: CS2300 este alimentat la +- 32 V CS2500 este alimentat la +- 46 V Macro830 este alimentat la +-70 V Puteri RMS masurate de mine: CS2300: 100 W / 4 Ohm CS2500: 220 W / 4 Ohm Macro830: 270 W / 4 Ohm Puterile sunt masurate la 0.05 % THD. Cu distosiuni mai mari creste puterea dar 0.05 % eu consider ca este limita acceptabila Eu mai folosesc CS2500 pe sateliti in instalatiile pe care le fac. Motivul e lesne de banuit: PRETUL care este f mic comparabil cu alte amplificatoare. Cu un atac bun suna destul de bine. Apropo, ce zici de amplificatorul Acoustic 1000? Asta e alimentat la +-92V. Scoate 600 W RMS / 4 Ohm la 0.05 % THD. Il poti vedea pe http://www.proaudio.go.ro la produse->>amplificatoare (PS: site-ul este in constructie; ceea ce scrie pe prima pagina nu e relevant, e doar un text bagat sa umple spatiul de firma care face site-ul) Link spre comentariu
kappa_ii Postat Februarie 3, 2005 Partajează Postat Februarie 3, 2005 si despre celelalte ce poti spune !puterile sint adevarate ? ma refer la p1600 p2000si chiar si electrovoice Link spre comentariu
titro Postat Februarie 3, 2005 Partajează Postat Februarie 3, 2005 P1600 si P2000 am cate 2 bucati pe stoc dar nu le-am testat klumea inca deci nu pot sa spun nimic. Imi voi da o parere de indata ce voi reusi sa gasesc timpul necesar pentru niste teste adecvate.CS2300 si CS2500 sunt niste amplificatoare care ar fi fost excelente daca ar fi fost alimentate putin mai sus pt ca au tot potentialul (finali, racire, filtraj, redresare toate dimensionate klumea) doar ca tensiunea de alimentare e prea mica :( Despre Electrovoice nu cred ca ai vb serios cand ai intrebat. EV-urile sunt amplificatoare de referinta ca si alte marci gen QSC. Pacat ca ajung la noi la preturile astea.Acoustic este o marca cu care am intrat in contact de putin timp si nu stiu de ce am impresia ca voi aduce foarte mult amplificatoare de la ei. Inca o data rusii au demonstrat ce inseamna specificatii tehnice rusesti. Spre deosebire de chinezi care inmultesc caracteristicile reale cu 2 si le baga in manualele tehnice am impresia ca rusii astia folosesc tot 2 ca factor numai ca operatia care o fac ei este impartirea Link spre comentariu
kappa_ii Postat Februarie 3, 2005 Partajează Postat Februarie 3, 2005 atunci cred ca o sa cumpar si eu in viitor un acustic daca tot le recomanzizi si mie daca se poate unde as putea sa ascult si eu un amplificator dasta ! Link spre comentariu
Vizitator constana2ro Postat Mai 7, 2005 Partajează Postat Mai 7, 2005 Acoustic are si vreo pagina de net , poate mai au si alte produse , amplificatoare , care sa scoata mai mult! ca pt niste sub-uri de 5-600 w rms in 8 ohmi , nu cred ca ar face fatza! :lol: Link spre comentariu
djvas Postat Mai 18, 2005 Partajează Postat Mai 18, 2005 In calitate de distribuitor al produselor de mai sus pot sa spun urmatoarele:CS2300 este alimentat la +- 32 VCS2500 este alimentat la +- 46 VMacro830 este alimentat la +-70 VMai titro eu acuma vad ce prostii spui tu ! Cum dracu ai masurat tu alea ?Ia mai masoara odata tensiunile si posteaza ce a iesit !Nu stiu de ce vorbesti asha aiurea daca habar nu ai ce e inauntru !Si te mai si laudai ca ai incercat sa maresti tensiunea sau nu stiu ce pe acolo si ca ai dat peste cap protectia. Link spre comentariu
csl1131 Postat Mai 19, 2005 Partajează Postat Mai 19, 2005 totusi nmu cred ca alea CS se alimenteaza la asa de putin... totusi de la 32V nu scoti nici 100W cu mosuri si de la 46V nu scoti 220 W @4 ohmi.... si ziceai ca ai masurat 100@4 ohmi la THD 0.05 cu CS2300 si 220W@4 ohmi cu CS2500... dar chiar asa putin CS-urile... 220 si ele zic ca ar scoate 500... asta e mai putin de jumatate....si la CS2300 lucrurile stau mai rau...100W din 300... adica numai o treime :shock: djvas chair asa putin scot astea...??? la THD 0.1% stie cineva cam cat scot astea CS1300 si CS2500 la 4 sau 8 ohmi..??? (titro sau djvas) Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum