Vizitator Phantasy Postat Ianuarie 30, 2005 Partajează Postat Ianuarie 30, 2005 in ceva timp vreau sa investesc ceva bani intr-ul amplificator ...vreau ceva cu garantie ... ai am gasit urmatoarele modele care s-ar incadra in bani si putere ... ce sa aleg dintre : alto macro 830 -Putere pentru operarea in mod stereo 480 W / 2 OHM / Canal 300 W / 4 OHM / Canal 205 W / 8OHM / Canal Putere pentru operarea in mod bridge 800 W / 4 OHM 560 W / 8 OHM Sensibilitatea de intrare 1.15 V Frecventa de raspuns 25 Hz - 25 KHz Raport Sunet / Zgomot 100 dB Impedanta de intrare 10 KOhm nebalansat / 20 KOhm balansat sau CS2500 Pret: 8'999'000 lei Info: AMPLIFICATOR CS-2500 FRCVENTA 20HZ-20KHZ 500W RMS / 4OHMINPUT CHARACTERISTICS INPUT IMPEDANCE BALANCE 20KÙ INPUT IMPEDANCE NON BALANCE10KÙ INPUT LEVEL: +4DB INPUT SPECIFICATION POWER VOLTAGE: 230VAC ~ 230VAC FREQUENCY: 60HZ. OUTPUT SPECIFICATION FREQUENCY RESPONSE: +0 -0.2DB 20HZ-20KHZ ( FOR CS SERIES) POWER: EACH CHANNEL 260W RMS 8Ù 500W RMS 4Ù 1000W RMS 8 (bridge) TOTAL HARMONIC DISTORTION: <0.1% sau Nume: CS2300 Pret: 6'999'000 leipret promotional! Info: AMPLIFICATOR CS-2300 FRCVENTA 20HZ-20KHZ 300W RMS / 4OHMINPUT CHARACTERISTICSINPUT IMPEDANCE BALANCE 20KOhmINPUT IMPEDANCE NON BALANCE10KOhm INPUT LEVEL: +4DB INPUT SPECIFICATION POWER VOLTAGE: 230VAC ~ 230VAC FREQUENCY: 60HZ. OUTPUT SPECIFICATION FREQUENCY RESPONSE: +0 -0.2DB20HZ-20KHZ ( FOR CS SERIES)POWER: EACH CHANNEL 160W RMS 8Ohm300W RMS 4Ohm600W RMS 8Ohm (bridge) TOTAL HARMONIC DISTORTION: <0.1% astept parerile , sfaturile voastre ... eventual cu ce sunt facute ... daca gasesc altceva mai bun care sa se incadreze in acei bani ... merci Link spre comentariu
Mircea Bartic Postat Ianuarie 31, 2005 Partajează Postat Ianuarie 31, 2005 nu ar strica sa asculti CS-ul daca poti... Link spre comentariu
kappa_ii Postat Ianuarie 31, 2005 Partajează Postat Ianuarie 31, 2005 eu am alto macro 830 si sint multumit de ella putere maxima nu are nici un fel de zgomot de fond !recunosc cs nu le-am ascultat ca sa imi dau cu parerea !! cu toate ca s-ar putea sa fie mai bun cs dar nu stiu daca nu am ascultatceea ce imi place la cs ca au filtraju mare ! Link spre comentariu
kappa_ii Postat Ianuarie 31, 2005 Partajează Postat Ianuarie 31, 2005 apropo daca poate cineva sa imi explice si mie cevacum poate un amplificator sa aibe 300 w pe canal daca are finali 6 la numar fiecare are maxim 100 w adica 3 pe impins si 3 pe tras !!se poate asa ceva ? Link spre comentariu
Vizitator Phantasy Postat Ianuarie 31, 2005 Partajează Postat Ianuarie 31, 2005 aha ... merci kappa ... ALTE PARERI ?? DjVAS ... taci ??cred ca tu stii cel mai bine produsele acestea .. .cel putin cele de KON ... deci ? Link spre comentariu
djvas Postat Ianuarie 31, 2005 Partajează Postat Ianuarie 31, 2005 Deocamdata tac deoarece nu am nici o idee despre "alto macro 830 " si deci nu pot spune care este mai bun ! Link spre comentariu
kappa_ii Postat Ianuarie 31, 2005 Partajează Postat Ianuarie 31, 2005 ceea ce e cert este ca alto macro e mai scump si eu l-am si desfacut si pot spune ca are piese mult mai putine decit cs si are si filtraj mai mic dar cred totusi ca are putere mai mare !! orcum eu de alto sint multumit dar as vrea ceva mai puternic pentru un sub !! Link spre comentariu
djvas Postat Ianuarie 31, 2005 Partajează Postat Ianuarie 31, 2005 mai kappa chiar m-ai facut curios ! da-mi si mie un link cu ampu asta ca mie o lene .... sa caut ! Si da si tu mai multe detalii despre cum e facut Link spre comentariu
Mircea Bartic Postat Ianuarie 31, 2005 Partajează Postat Ianuarie 31, 2005 http://www.altoproaudio.com/index.html Link spre comentariu
Vizitator Phantasy Postat Ianuarie 31, 2005 Partajează Postat Ianuarie 31, 2005 http://www.candc.home.ro/macro_830.htm il mai gasesti si aici ... DjVAS ... fa-ti si tu o parere si zi-mi te rog ... astept ... Link spre comentariu
kappa_ii Postat Februarie 1, 2005 Partajează Postat Februarie 1, 2005 djvas daca vrei as putea sa iti trimit poze cu ce are inauntru alto macro 830 !! sa vezi si tu !! si am si schema manualului ""a pieselor pe placa "dar asa in citeva cuviinte are 2 placi separate mono fiecare cu cite 6 finali ! fiecare final are 150 w maxim sint mosfeti ! fiecare placa are filtraje cite 2 condensatori de 4600 uF eu i-am mai pus inca 2 ca au locuri libere pe placa deci in total sint 12 finali cu 8 condensatori de 4600 uFare un traf pe la 600 800 w nu stiu sigur are cam 14.5 cm diametru si cam 7 cm inaltime ! are cam 4.5 kg trafu (vreu sa precizez ca am desfacut amplificator care avea specificatii maxim consum de 1440 w si putere 2 * 600 care avea traf identic la marime cu al meu )alimentarea o are la +-70 v pe canal dupa cum am specificat canalele sint separate !! siguranta la priza este de 6.5 amepri 220 ~sigurantele pe circuit sint fiecare de 10 amperi ce e super este urmatorul lucru ca la intrarea in clip in fregventa de 50 hz lasa singura volaju sub pragu de taiere a sinusoidei orcit de tare as da nu taie sinusoida lasa el automat voltaju mai mic !!am testat cu osciloscopu puterea si are cam 260 w 4 ohm fara distorsiuni mai mari de 0.5% asta in test pe ambele canale simultan ! pe un canal separat are cam 350 w si mai este ceva care cred ca devanseaza cert orcare din cs de la kon ca asta merge in 1,5 ohm fara probleme !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! eu am dat petrecere de revelion cu amplifu tinut pe 2 boxe in paralel de 2 ohm si respectiv 4 ohm boxe mari nu jucarii ! si nu a patit nimic amplifu ! pe linga faptu ca frigea cam tare dar in rest nimic !!ceea ce ma enerveaza pe mine este faptu ca parca nu prea da bine in bas !!vreu sa intreb si eu ceva am un technics sa-dx950 si la 100 w care misca mult mai mult difuzoru de bas "pe linga faptul ca il si incinge" dar de auzit se aude cam la fel de tare in bas ca si alto care parca nu prea il misca deloc ! "explicatia mea or technicsu il pierde pe drum si doar il cam falfaie pentru ca nu are damping factor mare " or alto asta controleaza mult mai bine basu or are un limitator ceva de bas pe undeva !! technicsu face un bas mai prelungit parca mai de durata ! iar alto mai scurt mai bubuit ! Link spre comentariu
Vizitator groparu Postat Februarie 3, 2005 Partajează Postat Februarie 3, 2005 Imi putetzi spune mai multe de PA-ul asta?De unde latzi luat, adik ma refer daca se gaseshte pan bucureshti, la ce bani latzi luat shi ce parere avetzi de el? Link spre comentariu
Vizitator groparu Postat Februarie 3, 2005 Partajează Postat Februarie 3, 2005 ma refeream la Alto macro 830. Link spre comentariu
Vizitator DJ DNA Postat Februarie 3, 2005 Partajează Postat Februarie 3, 2005 Ampliful pro are filtru trece sus setat de pe la 30Hz , tocmai ca sa nu iti filfie membrana difuzorului aiurea . Limiterul are si el un rol important in prevenirea distrugerii difuzorului de joase . Atunci cind mergi in clipping , difuzorul " vede " un semnal dreptunghiular si incepe sa filfie de nebun , plus ca se si incalzeste ca dracu .Poti arde un difuzor de 500w rms cu un amplificator de 50w in cel mult 2 - 3 minute daca te pui la ambitie .Concluzia este ca basul scurt auzit la Alto , este cel real . Acel bass lung , de pe Technics , este o chestie distorsionata . Atentie mare !Pe subbass nu prea se aud distorsiunile de clipping .Le vezi in momentul cind un firisor de fum iti iese din difuzor . :wink: Link spre comentariu
Vizitator Phantasy Postat Februarie 3, 2005 Partajează Postat Februarie 3, 2005 multumesc pt sfaturi ... puteti sa mai continuati daca mai aveti ... Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum