Sari la conținut
ELFORUM - Forumul electronistilor

Electronica industriala A350

Vizitator AnDy-je

Postări Recomandate

am achizitionat si eu o A350 perfect functionala neumblat in ea , deja a zburat selectorul de canale, preamplificatorul , selectorul de putere .. ramane doar amplificarea si corectorul ei reconditionat si vreau sa-i fac 2 intrari mixabile si una de microfon dinamic ... recomanda cineva o schema de mixer cu 2 intrari si una de mic ?

Link spre comentariu
  • Răspunsuri 36
  • Creat
  • Ultimul Răspuns

Top autori în acest subiect

• zal

11

• AdR!@N

3

• RazviTm

2

• Yo4You

1

Top autori în acest subiect

Daca esti baiat istet, refolosesti preul de doza la care schimbi reteaua de corectie cu un semireblabil de 100k si devine preu de microfon caruia ii mai pui un putometru de 47-100k la iesire. La fel poti sa faci si la intrarile de linie, pui putometri de 47-100k, cursoarele le unesti prin rez de 10k si gata mixerul pe care il legi apoi la intrarea preului de ton. Tot in cutia aia din dreapta mai are si repetoare pentru cele 2 iesiri de inregistrat pe caseta sau banda, pe care le poti refolosi tot ca iesiri sa ataci alte amplifuri, le legi dupa corectorul de ton. Poti sa renunti la preul de volum ca oricum are amplificare x1 si mai scapi de fissss. Daca mai schimbi si condensatorii electrolitici cu unii noi sau cu tantal si rezistentele cu MLT-uri, iese ceva bun.

Link spre comentariu
  • 2 luni mai târziu...

Am luat si eu un A350, dar nu pot sa il dau tare k distorsioneaza oribil.la volum mic se aude f bine,dar cand dau volumul mai mult de 40% pocneste basul mai sa rupa diful si daca dau mai tare nu se mai intelege nimic si intra protectia.I-am schimbat toti conzii electrolitici, am curatat potentiometrele si nimic. Partea de corector de ton merge bine, la modulele de amplificare cred ca are ceva da nu stiu ce :smt102 . Ma poate ajuta cineva pls??? :smt100 :prayer:

Link spre comentariu

Dar nu ai protectie acolo decit sigurantele pe iesire. E si un circuit de limitare a semnalului, ala cu semireglabilii de pe placa cu etajul final, sa nu fie dati la maxim si actioneaza aiurea, mai bine desfiintezi asta ca e una din partile slabe ale amplifului in afara de comutatoare, putometri si condensatorii electrolitici din preuri. Cind i-ai inlocuit, i-ai si verificat inainte pe cei noi? Sa nu fie mai prosti ca aia românesti. In preul de tonuri mai ales trebuie sa fie buni ca altfel ti se misca membrana la difuzor aleatoriu si ai distorsiuni la nivel mare.Deci ai cam 2 variante unde sa umbli. Spor la treaba.

Link spre comentariu

Condensatorii sunt noi si cred ca sunt buni (cel putin mai buni decat cai vechi) si cand i-am schimbat pe cei de pe placa de corector de ton nu s-a vazit nici o schimbare, doar la cei de pe placa cu etajul final s-a vazut o imbunatatire cat de cat a puterii.

Link spre comentariu
  • 2 săptămâni mai târziu...

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum

• Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.Termeni de Utilizare si Ghidări