Sari la conținut
ELFORUM - Forumul electronistilor

Electronica industriala A350

Vizitator AnDy-je

Postări Recomandate

Am si eu un A350 cu piese originale si nu stiu de unde sa cumpar alti potentiometrii ca astia is o ciudatenie... priza mediana la mijloc, lungi, etc... si nu stiu de ce un canal se aude bine incet, dar incet de tot, si cand dau putin mai tare distorsioneaza si nu creste volumul... celalalt suna bine. Si nu aveti o schema la rezolutie mai mare? ca nu prea inteleg ce e acolo in poza...

da un click pe poza !!! :goodman:
Link spre comentariu
  • Răspunsuri 36
  • Creat
  • Ultimul Răspuns

Top autori în acest subiect

• zal

11

• AdR!@N

3

• RazviTm

2

• Yo4You

1

Top autori în acest subiect

Nu am instalat editorul ca sa modific si interfata la situl meu, asa ca iti dau direct linkul de download pt diverse versiuni de scheme pe care le am pt A350

Daca la nici una dintre astea nu intelegi ce scrie, binevoieste si utilizeaza un soft adevarat pentru vazult poze, de ex irfan view (il gasesti la mine pe site, sectiunea software). E bun, e moca, ce poti sa iti mai doresti? Bafta!

Link spre comentariu
Vizitator AnDy-je

Am si eu o problema cu potentiometru de volum.Din cate stiu asa potentiometre nu se gasesc, cum ll-as putea repara pe asta da fara sa il desfac as ii curat toate........???

Link spre comentariu
Vizitator AnDy-je

Nu asta este problema de aceiasi putere gasesc da i problema cu axu si santu median (sa pot pastra acelasi buton).Am auzit ca se poate curata cu petrol sau cam asa ceva (si daca merge cu petrol cum sa il curat fara sa il desfac)-k nu ma prea pricep sa il fac la loc :weedman:

Link spre comentariu

Nu are rost sa te complici cu desfacutul, astea românesti greu le mai faci la loc si se mai si farima materialele. Probabil ca gasesti putometru cu ax stea, il poti pili sa intre butonul pr ax.

Link spre comentariu
Vizitator AnDy-je

S-o dus de tot potentiometru si nu stiu ce sa i mai fac eu am vazut ca ii de 100K daca cumpar de prin magazin unu normal stereo merge?? da nush daca se potriveste la orifici ce sa ii fac?P.S:poate aveti unu voi [mp] am dat si la sectiunea cumparari da ........

Link spre comentariu

NU cumpara potentiometrii chinezesti la 1 ron,o sa regreti,ia unul mai bunicel,pe la 5-10 ronar trebui sa se potriveasca la gaura,posibil sa ai probleme cu axul potului versus butonul de volum,dar cred ca merge adaptat

Link spre comentariu

Poti sa pui rusesti daca gasesti de 100k log cu priza la 40% ptr loudness, sau cei de 22k log tot cu priza din Kastan. La astia din urma trebuie sa modifici putin rez si cond din filtrul de loudness, insa merita. Va trebui sa-i lipesti cu sirme ca au altfel de picioare si butonul sa-l adaptezi ca sint cu ax de 6mm tesit, nu tip stea, ca cei românesti.

Link spre comentariu

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum

• Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.Termeni de Utilizare si Ghidări