Dr4g0n Postat Noiembrie 12, 2007 Partajează Postat Noiembrie 12, 2007 Am si eu un A350 cu piese originale si nu stiu de unde sa cumpar alti potentiometrii ca astia is o ciudatenie... priza mediana la mijloc, lungi, etc... si nu stiu de ce un canal se aude bine incet, dar incet de tot, si cand dau putin mai tare distorsioneaza si nu creste volumul... celalalt suna bine. Si nu aveti o schema la rezolutie mai mare? ca nu prea inteleg ce e acolo in poza...da un click pe poza !!! :goodman: Link spre comentariu
Vizitator AnDy-je Postat Noiembrie 12, 2007 Partajează Postat Noiembrie 12, 2007 Ma ajutacineva cuCarteaTehinca (un scan daca aveti) si ma gandeam sa i pun LED la becul de retea .Ce LED imi trebuie ??plz raspundeti :prayer: Link spre comentariu
zal Postat Noiembrie 13, 2007 Partajează Postat Noiembrie 13, 2007 Orice led iti place, difera rez inseriata dupa tensiunea la care-l legi.La +30...32V (alimentare final) pui una de 2...2,2k/1W.La +45V (alimentare preuri) pui una de 2,7...3k/1W. Link spre comentariu
RazviTm Postat Noiembrie 13, 2007 Partajează Postat Noiembrie 13, 2007 Am dat click pe poza may... si am salvat-o... si iti spun omeneste ca nu inteleg ce scrie acolo... valori si alte kestii... so... cine are o schema care se si poate citi? Link spre comentariu
Blind Postat Noiembrie 14, 2007 Partajează Postat Noiembrie 14, 2007 Nu am instalat editorul ca sa modific si interfata la situl meu, asa ca iti dau direct linkul de download pt diverse versiuni de scheme pe care le am pt A350 Daca la nici una dintre astea nu intelegi ce scrie, binevoieste si utilizeaza un soft adevarat pentru vazult poze, de ex irfan view (il gasesti la mine pe site, sectiunea software). E bun, e moca, ce poti sa iti mai doresti? Bafta! Link spre comentariu
zal Postat Noiembrie 14, 2007 Partajează Postat Noiembrie 14, 2007 A doua e cea mai clara, dar in nici una vazuta de mine nu e trecuta siguranta de pe iesire, aflata intre placa finala si comutatorul de boxe (de obicei 2AT). Link spre comentariu
Vizitator AnDy-je Postat Noiembrie 22, 2007 Partajează Postat Noiembrie 22, 2007 Am si eu o problema cu potentiometru de volum.Din cate stiu asa potentiometre nu se gasesc, cum ll-as putea repara pe asta da fara sa il desfac as ii curat toate........??? Link spre comentariu
zal Postat Noiembrie 22, 2007 Partajează Postat Noiembrie 22, 2007 Cauta unul de aceeasi valoare si inlocuieste-l, chiar daca nu e la acelasi gabarit. Link spre comentariu
Vizitator AnDy-je Postat Noiembrie 23, 2007 Partajează Postat Noiembrie 23, 2007 Nu asta este problema de aceiasi putere gasesc da i problema cu axu si santu median (sa pot pastra acelasi buton).Am auzit ca se poate curata cu petrol sau cam asa ceva (si daca merge cu petrol cum sa il curat fara sa il desfac)-k nu ma prea pricep sa il fac la loc :weedman: Link spre comentariu
zal Postat Noiembrie 23, 2007 Partajează Postat Noiembrie 23, 2007 Nu are rost sa te complici cu desfacutul, astea românesti greu le mai faci la loc si se mai si farima materialele. Probabil ca gasesti putometru cu ax stea, il poti pili sa intre butonul pr ax. Link spre comentariu
Vizitator AnDy-je Postat Noiembrie 24, 2007 Partajează Postat Noiembrie 24, 2007 Cu potentiometru am rezolvato ptr un timp cu niste motorina .......Nu stiti ce condensatoare electrolitice are (sa nu mai desfac)??P.S:mersi ptr raspunsurile anterioare Link spre comentariu
vikingul38 Postat Noiembrie 24, 2007 Partajează Postat Noiembrie 24, 2007 Un tuner iei 350 cum se aude????Merita sau sunt mai performate cele digitale din ziua de astazi????? Link spre comentariu
Vizitator AnDy-je Postat Noiembrie 26, 2007 Partajează Postat Noiembrie 26, 2007 S-o dus de tot potentiometru si nu stiu ce sa i mai fac eu am vazut ca ii de 100K daca cumpar de prin magazin unu normal stereo merge?? da nush daca se potriveste la orifici ce sa ii fac?P.S:poate aveti unu voi [mp] am dat si la sectiunea cumparari da ........ Link spre comentariu
Dr.L Postat Noiembrie 26, 2007 Partajează Postat Noiembrie 26, 2007 NU cumpara potentiometrii chinezesti la 1 ron,o sa regreti,ia unul mai bunicel,pe la 5-10 ronar trebui sa se potriveasca la gaura,posibil sa ai probleme cu axul potului versus butonul de volum,dar cred ca merge adaptat Link spre comentariu
zal Postat Noiembrie 26, 2007 Partajează Postat Noiembrie 26, 2007 Poti sa pui rusesti daca gasesti de 100k log cu priza la 40% ptr loudness, sau cei de 22k log tot cu priza din Kastan. La astia din urma trebuie sa modifici putin rez si cond din filtrul de loudness, insa merita. Va trebui sa-i lipesti cu sirme ca au altfel de picioare si butonul sa-l adaptezi ca sint cu ax de 6mm tesit, nu tip stea, ca cei românesti. Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum