Sari la conținut
ELFORUM - Forumul electronistilor

Electronica industriala A350

Vizitator AnDy-je

Postări Recomandate

• Răspunsuri 36
  • Creat
  • Ultimul Răspuns

Top autori în acest subiect

• zal

11

• AdR!@N

3

• RazviTm

2

• Yo4You

1

Top autori în acest subiect

Schimbi toti cond. electrolitici, in afara de cei din surse, schimbi putometrii cu unii buni, in cazuri deosebite se pot schimba si comutatoarele. Schimbi cit mai multe din rez alea proaste.Se mai poate desfiinta preul de volum ca sa-i scada zgomotul de fond si limitarile la suprasarcina din etajul final. Se poate pune un bloc de protectie separat.La ''filtru'' se schimba cond de bas cu 47nF.Puntile din surse cu unele mai mari.La estetica, se schimba becul cu un led, mufele de intrare si iesire, picioare mai inalte, butoane mai frumoase la putometri, alta vopsea la capac, etc.Practic poti sa o ''tunezi'' cum vrei. :smt003

Link spre comentariu
Vizitator AnDy-je

Am duso la cineva la reparat; da o reparat numa un canal iar pe celalalt se aude intrerupt si mi-o ars un dif de inalte (Care ar fi solutia??) in rest am legat doua boxe tento mai vechi da au un bass :rolleyes: .Ma gandeam sa i schimb toate mufele din spate dar trebuie taiata din carcasa(tabla+plastic) dar i buna idea, cine mai are statia asta i multumit de ea sau....nu? :smt006 PS:mersi ptr raspunsuri :supz:

Link spre comentariu

Statia A-350 este numai buna pentru o camera dar si pentru chefuri se aude imecabil (parerea mea). Vorba unui user de pe forum la chefuri este foarte buna ca tine si cafeaua calda (mare dreptate a avut).

Link spre comentariu

Ai ceva comutatoare proaste sau lipituri reci pe calea de semnal, in preuri. E posibil ca diful de inalte sa se fi ars din cauza unei oscilatii ultrasonore nedepistate, cauzata de ce am zis mai sus, sau nu a avut zile multe. Trebuie folosit un dif de inalte de minim 10W reali.Am avut si eu una din 1987 pina in 1995 si o singura data, la o nunta, pe la 4 dimineata, a intrat in saturatie superdioda si pina cind s-a racit radiatorul se auzea slab si gîjîit. A mea nu mergea fierbinte cum am vazut la altii, e problema de reglare a curentului de mers in gol la trz finali.

Link spre comentariu
Vizitator AnDy-je

asa i si a mea nu se incinge dar problema i cum se regleaza curentu in tranz fin k asta e prob pe un canale (ce putere trebuie sa aiba) ca electricianul la care am duso un canal lo reglat dar unu nu il nimereste (k eu nu is de meserie-nu ma prea bag la astea)a.. si ce boxe i-ati pus de cati wati si cum le munceste?

Link spre comentariu

leaga un ampermetru in serie cu colectorul finalului de pe ramura de +,si din semireglabilul dintre finali ii reglezi o valoare cat mai mica a curentului.puterea de iesire ar fi 35W pe canal....deci un minim boxe de 60W.Bafta!

Link spre comentariu

leaga un ampermetru in serie cu colectorul finalului de pe ramura de +,si din semireglabilul dintre finali ii reglezi o valoare cat mai mica a curentului.

puterea de iesire ar fi 35W pe canal....deci un minim boxe de 60W.

Bafta!

35-40W are pe 8Ohmi sau 80W/4Ohmi maxim, asa scria in documentatie, insa ptr 4Ohmi ar trebui schimbata siguranta de pe iesire de la 2AT la 4AT. Probabil ca e defect semireglabilul de reglaj curent de repaos. Ideal e sa pui un voltmetru intre b-e trz finali si sa reglezi cam 0,5-0,55V.
Link spre comentariu

Am si eu un A350 cu piese originale si nu stiu de unde sa cumpar alti potentiometrii ca astia is o ciudatenie... priza mediana la mijloc, lungi, etc... si nu stiu de ce un canal se aude bine incet, dar incet de tot, si cand dau putin mai tare distorsioneaza si nu creste volumul... celalalt suna bine. Si nu aveti o schema la rezolutie mai mare? ca nu prea inteleg ce e acolo in poza...

Link spre comentariu

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum

• Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.Termeni de Utilizare si Ghidări