Sari la conținut
ELFORUM - Forumul electronistilor

PCB, Montaje, Kit-uri

Marele Savant

Postări Recomandate

A fost vorba de uSDX, dar tocmai intrasem pe forum ca sa spun ca nu mai am placi pentru acesta, imi pare rau!

Referitor la FT250 si mini ATU, teoretic s-ar incadra, aparatul este pentru 100W, dar cu lampi noi, in benzile de jos ar putea sa scoata si mai mult de 100! Sincer, cred ca trebuie vazut practic! 

Atentie ca foloseste componente smd in cea mai mare parte!

Link spre comentariu
  • Răspunsuri 20
  • Creat
  • Ultimul Răspuns

Top autori în acest subiect

• Marele Savant

10

• yo9hrb

2

• sonic11

2

• djvas

1

Top autori în acest subiect

Nu are de ce sa nu mearga, celputin atata vreme cat respecti modul corect de utilizare, care teoretic implica intai acordul filtrului Pi al TRx-ului pe o sarcina de 50 ohmi la frecventa de lucru si apoi conectat la antena prin intermediul ATU care astfel poate fi utilizat pentru acordul automat al antenei.

Link spre comentariu

Mai adaug 5 placi cu componente, porovenite de la o instalatie de traducere simultana cu 4 canale si emisie in IR. Are o gramada de componente de calitate!

Pretul total 200 lei, inclusiv transportul prin curier! sau predare personala in bucuresti si scadem transportul!

IDitoyI.jpg

jsjOss3.jpg

Link spre comentariu

Ma risc la un mini ATU. Daca e si un MCU programat, cu atat mai bine.La un moment dat ca trebui sa lipesc si smd-uri. Dati-mi un pret cu transport pana la Jugureni, PH. Din pacate nu mai ajung in YO3 in perioada urmatoare, ca altfel veneam direct la dvs.

O seara placuta!

Link spre comentariu
  • 2 săptămâni mai târziu...
Vizitator
Acest subiect este acum închis pentru alte răspunsuri.

• Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.Termeni de Utilizare si Ghidări