Marele Savant Postat Ianuarie 16, 2022 Autor Partajează Postat Ianuarie 16, 2022 A fost vorba de uSDX, dar tocmai intrasem pe forum ca sa spun ca nu mai am placi pentru acesta, imi pare rau! Referitor la FT250 si mini ATU, teoretic s-ar incadra, aparatul este pentru 100W, dar cu lampi noi, in benzile de jos ar putea sa scoata si mai mult de 100! Sincer, cred ca trebuie vazut practic! Atentie ca foloseste componente smd in cea mai mare parte! Link spre comentariu
Vizitator Postat Ianuarie 17, 2022 Partajează Postat Ianuarie 17, 2022 Nu are de ce sa nu mearga, celputin atata vreme cat respecti modul corect de utilizare, care teoretic implica intai acordul filtrului Pi al TRx-ului pe o sarcina de 50 ohmi la frecventa de lucru si apoi conectat la antena prin intermediul ATU care astfel poate fi utilizat pentru acordul automat al antenei. Link spre comentariu
Marele Savant Postat Ianuarie 18, 2022 Autor Partajează Postat Ianuarie 18, 2022 Mai adaug 5 placi cu componente, porovenite de la o instalatie de traducere simultana cu 4 canale si emisie in IR. Are o gramada de componente de calitate! Pretul total 200 lei, inclusiv transportul prin curier! sau predare personala in bucuresti si scadem transportul! Link spre comentariu
Marele Savant Postat Ianuarie 21, 2022 Autor Partajează Postat Ianuarie 21, 2022 up Link spre comentariu
yo9hrb Postat Ianuarie 22, 2022 Partajează Postat Ianuarie 22, 2022 Ma risc la un mini ATU. Daca e si un MCU programat, cu atat mai bine.La un moment dat ca trebui sa lipesc si smd-uri. Dati-mi un pret cu transport pana la Jugureni, PH. Din pacate nu mai ajung in YO3 in perioada urmatoare, ca altfel veneam direct la dvs. O seara placuta! Link spre comentariu
Marele Savant Postat Februarie 2, 2022 Autor Partajează Postat Februarie 2, 2022 se poate inchide, am mai gasit citeva cablaje si voi deschide un topic mai curat! Link spre comentariu
Postări Recomandate