ALEKS Postat Ianuarie 10, 2022 Partajează Postat Ianuarie 10, 2022 (editat) De vanzare 4 cutii cu circuite integrate. In principal sunt TTL si CMOS. Unele sunt noi, altele sunt recuperate. Majoritatea sunt produse la IPRS sau Microelectronica. Dar sunt si de la Texas Instruments. Pret: 50 lei toate cele 4 cutii la un loc De asemenea este si un transformator toroidal cu 2 secundare: 18-0-18 V / 0.4 A si 8 V / 0.3 A. puterea miezului este de 17 VA. Este facut la Petra si e nou, nefolosit. Bun pentru un preamplificator de doza magnetica. Pret: 50 lei Daca luati si integratele si transformatorul, pretul e de 90 lei. Transport postal = 15 lei / mandat ramburs. Transport postal = 0 lei / plata in avans pe card. Editat Ianuarie 10, 2022 de ALEKS Link spre comentariu
elektronu85 Postat Ianuarie 10, 2022 Partajează Postat Ianuarie 10, 2022 Buna ziua! Transformatorul l-aș vrea eu. Vă trimit adresa pe PM. Mulțumesc! Link spre comentariu
ALEKS Postat Ianuarie 10, 2022 Autor Partajează Postat Ianuarie 10, 2022 Desigur, am primit PM-ul. Astfel ca mai raman circuitele integrate. Link spre comentariu
vlad751 Postat Ianuarie 11, 2022 Partajează Postat Ianuarie 11, 2022 Buna ziua! Aș vrea eu circuitele integrate. Vă trimit adresa pe PM. Mulțumesc! Link spre comentariu
vlad751 Postat Ianuarie 13, 2022 Partajează Postat Ianuarie 13, 2022 Mulțumesc foarte mult pentru cele trimise - o adevarata cornucopie! Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum