Ujio Postat Ianuarie 8, 2022 Partajează Postat Ianuarie 8, 2022 Supus vibratiilor,nu stiu de unde sa iau mufa respectiva.Sau cum se numeste,cea alba..Multumesc. Link spre comentariu
barbulescuorlando Postat Ianuarie 8, 2022 Partajează Postat Ianuarie 8, 2022 Poți folosi papuci pe cablu. Link spre comentariu
Ujio Postat Ianuarie 8, 2022 Autor Partajează Postat Ianuarie 8, 2022 Tocmai de aia am specificat ca e supusa vibratiilor unde se afla,pentru ca prima reactie a fost sa pun papuci,ceea ce voi face daca nu gasesc mufa.Multumesc de sugestie. Link spre comentariu
adydep Postat Ianuarie 8, 2022 Partajează Postat Ianuarie 8, 2022 Aia seamăna cu unele mufel de pe la mașina de spălat. Link spre comentariu
Ujio Postat Ianuarie 8, 2022 Autor Partajează Postat Ianuarie 8, 2022 Voi intreba la magazine de profil inainte sa adopt metoda cu papuci intrati cit mai greu pe tata. Link spre comentariu
validae Postat Ianuarie 8, 2022 Partajează Postat Ianuarie 8, 2022 Pui papuci auto cu blocare şi manşon şi ai rezolvat... Link spre comentariu
adydep Postat Ianuarie 8, 2022 Partajează Postat Ianuarie 8, 2022 Asta de mașină de spălat are 5mm între papuci,și are alt format..cred că m-am înșelat: Link spre comentariu
Ujio Postat Ianuarie 20, 2022 Autor Partajează Postat Ianuarie 20, 2022 (editat) Momentan am pus papuci izolati fiecare pina gasesc mufa.Ideea e ca mufa ofera suport pentru incarcare simultan a doua baterii auto,e un redresor destept. Editat Ianuarie 20, 2022 de Ujio Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum